folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Pcye Dlna İle Bağlantı Kurma Nasıl Yapılıyor

Pcye Dlna İle Bağlantı Kurma Nasıl Yapılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Meaba arkdaşalar..

bu gün yeni tv aldım.. LGLA640S smart 

bu içinde wifi cihazı olan bir tv.. kablosuz modemi görüyor bilgisayrı da isim olark görüyor fakat paylaşıma açtıım klasörleri göremiyor.. kafsına göre bşak bir iki resim dosyasını görüyor..

ben bu paylaşıma açtığım klasörleri nası göstertebilirim?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bilgisayarın işletim sistemi nedir ? 

modemde dhcp mi yoksa ellemi ip verdin ? 

windows firewall açık mı? 

herhangi bir güvenlik yazılımı kurulumu ? 

kuruluysa ayarlardan firewall veya benzeri network erişimi ayarı kapalı mı açık mı ? 

windows 7 ise  ağ ve paylaşım merkezinden bğalandığın network , home mu seçili public mi seçili ? 

klasöre sağtıkla shareing sekmesinden paylaşabilirsin. yetkiler kısmındada everyone'a full yetki verirsen heryerden ulaşırsın.

FCN tarafından 06/May/13 22:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

win7 64 ult/ modemde dhcp etkin/fw açık / home network yaptım bidaa deniycem

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

win7 64 ult/ modemde dhcp etkin/fw açık / home network yaptım bidaa deniycem

firewallu kapat.

antivirüsün firewall özelligi varsada kapat.

bide paylaşıma açtığın dosyaya everyone a full yetki vermeyi unutma 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam, onun bir programı felan olmalı. Samsung ta allshare adlı program mevcut
    Bir de ne kadara aldın ve nereden

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

hocam plex yüklemen gerekiyor.

http://www.plexapp.com/ bu adresten yükleyeceksin. bir paylaşım klasörü oluşturuyorsun, seyretmek bakmak istediğin şeyi onun içine atıyorsun. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Nero media home öneririm. Fakat TVye göre değişmekle birlikte her formatı beğenmeyecektir. Navigasyon da PC kadar pratik olmuyor.

Ben baya uğraştım o işlerle en sonunda PC kurdum tvnin yanına. İlgilenen olursa spesifikasyonlarını atarım. Hiç ses çıkarmayan bi küp kasa topladım.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Hocam, onun bir programı felan olmalı. Samsung ta allshare adlı program mevcut
    Bir de ne kadara aldın ve nereden

kampanya vardı 1700e aldım 42 inç ama pek büyük geldi odaya..keşke 32la660 alsaymışsım sanki.. teknosadan bi yıl garenti uzatma akılm korumalı ffiş derken 2kaadı buldu

iyi yönü ucuz olması bu kadar teknolojiyle psaif 3d gözlük kullanıyo 4 tane veriyolar evdeki relad3d gözlüğüyle bile izleniyo hehehh

daha önce smart kullanmadığım için sağlıklı bir değerlendirme olmayabilir fakat  kumanda ergonomik değil

kumandaya bakmadan ayar yapmak mümkün değil çoğu zaman alaksız düğmlere basıyosun çoğıu zaman 

bir de usb ve hdmi dışındaki bağlantılar panele dik yapılmış basit askı aparatı sorun çıkarabilir .. ben ayaklı kullanıyorum

ekran kalitesi samsunga yaklaşamıyor tabi..

aslında indirmde uygun fiyatlı samsung vardı fakat onlarda aktif gözlük kullanıyordu .. ama zzengin olursam samsung alacam

tavsiyem mağazadan değil netten alın mağzada beğenin inceleyin.. benim kredi kartı limiti büyük olduu için bir de sanal kart çıkarmaya vaktim olmadıı için mağzadan aldım..

bu fiyattan daha ucuza tekosadan başka yerde göremedim zati

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Şu an winows meta player kütüphanesindeki filmlerin bazılaırını görüyo bazısını görmüyo

Sanırım dosya uzantılarından dolayı olabilir..

bir de plex kuracam bakalım

Bir de arkdaşlar 2 dyi 3 d ye çaviren bir program vardı ilaçlı olarak kendime bir starwars ziyafeti çekiim

Toplam Hit: 1293 Toplam Mesaj: 10