Pc‘Ye DNS Girmeyince 404 Hatası Veriyor Site
-
hocalar pc ye DNS ile giriyorum malum engellemeleri aşmak için..
ama bugün farkettim aynı hosting paketimdeki sadece 2 siteye DNS siz yani otomatik DNS ile girdigimde 404 Not Found
nginx/1.0.5 yazısı çıkıyor.. ayrıca ftp ile baglantı kuramıyorum... ama DNS ile girsem sitelereye ulaşabiliyorum... ftp ye girebiliyorum... aynı host paketinde diger sitelerde sorın yok bu ikisinde var sadece.. hostgator baby plan kullanıyorum..sizce sorun neden kaynaklı?
-
sorun zaman olabilir. eğer değilse, a dns kaydıda olabilir. yok eğer oda değilse; sorun büyük ihtimalle cname değeri tanımlamamış olman olabilir.
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------sorun zaman olabilir. eğer değilse, a dns kaydıda olabilir. yok eğer oda değilse; sorun büyük ihtimalle cname değeri tanımlamamış olman olabilir.
-----------------------------eywallah hocam, bu güne kadar sanırım sorun yoktu ya da ben hiç DNS siz bi pc den girmedigimden haberim yoktu bugün DNS kullanmayan bi pc den girince farkettim.. hostgator kullanıyorum yani bi mudahalem yok servere... toplam 5 wp site var ve 2 si bu hatayı veriyor.
-
uppp
-
hocalar aciliyeti var o yüzden upp