Pc"Ye Keylogger Girdi
-
Arkadaşlar Pcye keylogger girmiş bugun farkettim..Tarama bittiğinde temizleyecem ama genede emin olmak için hangi programla tarama yapmamı önerirsiniz? Veya direk formatmı atmalıyım?

-
formatla geç işi sağlam kazığa bağla :D
-
format at kökden hallet sonra başını ağrıtmasın...
-
En dandik keylogger ı yemissin naptın hoca :/
HKEY_LOCAL_ MACHINE/Software/Microsoft/WindowsCurrentVersion/Run "bprk.exe" kaydını sil.
Daha sonra ;
C:\Documents And Settings\Administrator\Local Settings\temp\rarsfx0 dosyasını sil,reset at makinaya...
-
vay o.ç. keyloger yedirmişler :D bendede vardırda aldırmıyorum :/
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------En dandik keylogger ı yemissin naptın hoca :/
HKEY_LOCAL_ MACHINE/Software/Microsoft/WindowsCurrentVersion/Run "bprk.exe" kaydını sil.
Daha sonra ;
C:\Documents And Settings\Administrator\Local Settings\temp\rarsfx0 dosyasını sil,reset at makinaya...
-----------------------------Spybot senin dediğin yerleri silermi yada ek olarakmı sil diosun ?
-
sen kendin sil
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
Benim ahmaklığım .exe uzantılı dosyayı taratmadan açtım.Nod32 smart security bi işe yaramıyo bide lisanslı :l
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
Benim ahmaklığım .exe uzantılı dosyayı taratmadan açtım.Nod32 smart security bi işe yaramıyo bide lisanslı :l
-----------------------------benim bildiğim antivirüsler yeni dosyaları kendileri tarıyolar hepsi yapıyomu bilmiyorum
-
TheColtfire bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------En dandik keylogger ı yemissin naptın hoca :/
Daha sonra ;
-----------------------------Spybot senin dediğin yerleri silermi yada ek olarakmı sil diosun ?
-----------------------------Kendin sileceksin hocam...
-
Sistemi geri yükleye bilirsin en basitinden ... format atman bence en mantıklısı..