Pc‘Ye Kolon Ve Mikrofon Bağlama Sorunu
-
Arkaşlar pc nin kolon girişine evde bulunana 5+1 sistemi bağlayarak kullanıyorum fakat 5+1 i in çıkışları kasanın arkasındaki girişlere uymadığından bir soket kullanıyorum fakat bu soketi takınca mikrofon girişini kapatıyor hal böyle olunca kasanın arkasına microfon takamıyorum. Acaba bunun başka bir yolu var mı? ön tarafına takmak istemiyorum kasanın soketlerinin resimlerini ekliyorum aşağıya

-
Farklı soket alıcaksın uzunları var onların onu araştır
-
3,5 stereo jack ını bi tarafı dişi bi tarafı erkek kabloyla uzatsana dostum. niye böyle amele işi yapıyon? :)
-
amele_2 bunu yazdı
3,5 stereo jack ını bi tarafı dişi bi tarafı erkek kabloyla uzatsana dostum. niye böyle amele işi yapıyon? :)
hoca tek soket bu ikisis var kırmızıyla beyaz onlarda olmuyor oraya uçları sadece bu sonradan aldığın ucuna taktığım jack oluyor
SeRDaR tarafından 07/Şub/13 16:06 tarihinde düzenlenmiştir
ya da bana daha detaylı anlatırmısısn ne yapmam gerek haklısısn gerçekten amele işi zaten cızırtılı mızırtılı saçma sapan bir şey oluyor -
Şu benim işimi görür mü ?

-
SeRDaR bunu yazdı
Şu benim işimi görür mü ?

görmez bu işini. uçları erkek bunun sana bunun dişisi lazım
yada bundan al tak seninkini ucuna
yada üşenme adam gibi bi kablo yap blendajlı stereo kabloyla. (blendajlı mikrofon kablosu stereo dersen verirler bahsettiğim kabloyu. ucuna jack yap kendin?)
amele_2 tarafından 07/Şub/13 16:31 tarihinde düzenlenmiştir
-
ses sisteminden gelen kabloyu komple çıkardım üşenmedim gittim elektronikçiye
2 Rca to 3,5mm Stereo kablo varmış aldım taktım şimdi oldu ulan senelerdir harbi amelelik yapmışım ya duymasın kimse o uçtaki jack adamd gibib oturmaz altına kitap koyardım bilmemne tam amelelik amale_2 sen alınma bu arada :)
oh bee sağolun arkadaşlar