folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc"Ye Ram Takviye Yapmak İstiyorum, Hangi Marka Veya Modeli Önerirsiniz?

Pc"Ye Ram Takviye Yapmak İstiyorum, Hangi Marka Veya Modeli Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

1 gb ram almayı düşünüyorum ama fiyatlar çok değişken 65 ytl'ye de 150'ytl de 1 gb ram var. mhz hızına göre değişebiliyor. türkiye'ye en çok kullanılan kingston. OCZ diye bir marka var; türkiye'ye yeni gelmiş. fiyatları biraz tuzlu. şu 2 ram var OCz'de dikkatimi çeken:

şurada OCZ marka ramlar var

bende şu anda 2*512 kingston ram var. eğer 2'sini de satarsam şunu alırım 

800 mhz'lik güzel birşey var : buradan

siz 2 gb'lık mı önerirsin, yoksa mhz'si fazla olanı mı? bir de bu 2 tane 512'liği kadıköy'de ne kadara satabilirim? eğer bir tanesini satarsam kingston ve OCZ birlikte sorun çıkarır mı? 

yoksa salla OCZ'yi başka bir marka mı al dersiniz?

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hazır yazmışken buraya da monitör tavsiye edeyi. eğer paranız varsa 600 ytl'lik 22" monitör var. tepsi süresi 2 ms

http://netsiparis.com/detay.asp?kod=361275079 

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

Kardeş Ram istersentabi türkiyede varsa

MEMORY  X   diye bişi var. dehşet bi ram. normalalerinden 2 kat hızlı gibi. bnece onu dene. bulabilirssen

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 811 Toplam Mesaj: 3