PC'ye Win 7 64 Bit Kurucam Nsl Olur?
-
pc özellik
q6600 2.4 ghz cpu
3 gb ram
320 gb hgg
512 ekran kartı
ve bu ozelliklere yakın kalan dgr ozllikler :)
arkdaşlar suan da 32 bit win 7 kurulu ama sanırım virus var bir turlu silemedim neyse artık ugrasmk istemiyorum kuzenn notebookla(4 gb ram var 32 bit old. için 2.36 gibi bir sey goruyor o yuzden) birlikte ikisine 64 bit kurucam ama bir seyi merak ediyorum programlar da sorun yasarmıym herhangi bir program olabilir adobe ff ccleaner vb gibi bunlardan yana bir sıkıntım olurmu bir farkları ne kısa bir yazarmısınız ?
-
kısa:kur
-
zaten 64 bit kurdugunda göreceksn C de iki tane program files klasoru var birinde x86 yazıyor...yani bir çok programda sorun yaşamazsın ama ufak tefek programlarda sıkıntı çıkarabiliyor onuda sölim :) ben 64 bit kullanıyorum 4gb ram var laptopta gayet memnunum :)
-
64bit kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamazsın..
32bitten farkı yok
-
İşlemcin 64 bit destekliyormu tam modelini bi araştır bakalım destekliyorsa kurmaman hata winrar' ın filan ne bilim 64 bit lerini kullan hızlı fark ediyorsun,
-
kur hoca 64ünü kur :D
ayni islemci bendede var,win 7 64 bit kurdum,memnunum ;)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
kısa:kur
-----------------------------baya baya kısa olmuş eyv... :)
heacker61 bunu yazdı:
zaten 64 bit kurdugunda göreceksn C de iki tane program files klasoru var birinde x86 yazıyor...yani bir çok programda sorun yaşamazsın ama ufak tefek programlarda sıkıntı çıkarabiliyor onuda sölim :) ben 64 bit kullanıyorum 4gb ram var laptopta gayet memnunum :)
-----------------------------c ' deki o olayı biliyorum evt ama ikisi arasında ne fark var bilmiyorum eyv.. (yorumum dısında bilmiyorum 32bıt prog 32 bıt progfiles 64 olanlar 64 e)
sLeymN bunu yazdı:
64bit kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamazsın..
32bitten farkı yok
-----------------------------eyv... saol hocam
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
İşlemcin 64 bit destekliyormu tam modelini bi araştır bakalım destekliyorsa kurmaman hata winrar' ın filan ne bilim 64 bit lerini kullan hızlı fark ediyorsun,
-----------------------------evt destekliyor