PDA İle Wireless Modeme Bağlanmak
-
Arkadaşlar taşınabilirlik adına yanımda her zaman internete girebileceğim ve işlerimi halledebileceğim bir şey bulundurmak istiyorum.. Bu konuda PDA lar dikkatimi çekti fakat bir konuda takıldım:
Alacağım PDA da wireless desteği olursa bir wireless modeme bağlanıp internete girebilir miyim?
-
Evet girebiliyorsun.
-
wireless i onun için koymuşlar dimi alete? tabiki girebilirsin
-
bunu yapan telefonlar da var ama çoğu kolpa
iyi bir seçim yapmalısın
param olsa blackberry alırdım :-/
HTC modeller de çok güzel, eğer iş hayatına yönelik biri değilsen HTC tavsiye ederim.
kullandn mı dersen hayır ama blackberryleri elde inceledim bunun yanında birçok modeli nette uzun uzun inceledim.
para yoksa n95 gibi bir telefon işini görecektir. ama güzel bir pda gibi olamaz.
-
Pda olarak GIGABYTE G-SMART i120 kullanıyorum.. Ve çok memnunum piyasadaki en iyi pda diyebilirim.. Buradan inceleyebilirsin.. Şu anda fiyatı çok uygun..
-
Blackberry Bold Kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon webde istediğin gibi geziyorsun. Senin işlerin gereği neler yapmak istediğini tam olarak yazarsan ona göre Blackberry önerebilirim belki.
-
konu taşınabilirlik oldugunda PDA ile Netbook arasında kalıyorum fakat netbookların hızlı ıslemcılere sahip olanı yok mu?
-
htc model pda lari asla ve asla tavsiye etmem, 5 tane vardi ariza vermeyen bi tanesi cikmadi.
eger pda tarzi birsey almayi dusunuyorsan ve boyle eposta alis verisin cok ise blackberry oneririm.
yok ben film izlerim internete girerim muzik dinlerim dersen sony ericson p990 tarzi cihazlar oneririm, asus un bu tarzda cihazlari vardi.
-
samsung i780 kullanıyrorum, wireless bazen laptopun bulmadıgını buluyo, incelersen f/p oranı en iyi telefon bence(624Mhz işlemci,256mb rom,128mb ram,3G,GPS), olmasını istediğim tüm özellikleri var, valla küçüklüğümden beri böle pda'm olsun istemişimdir, 2-2.5 aydır kullanıyorum, aldıgına pişman olacagın bi pda değil,
HTC falan sadece pda üretiyo yalnız çoğunlugu servislik oluyo, blackberry'lerden hoşlanmıyorum,sadece wireless kullanmak için alıyosan mini-notebook'lar var,onlarıda inceleyebilirsin :)