folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PDA İle Wireless Modeme Bağlanmak

PDA İle Wireless Modeme Bağlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Arkadaşlar taşınabilirlik adına yanımda her zaman internete girebileceğim ve işlerimi halledebileceğim bir şey bulundurmak istiyorum.. Bu konuda PDA lar dikkatimi çekti fakat bir konuda takıldım:

Alacağım PDA da wireless desteği olursa bir wireless modeme bağlanıp internete girebilir miyim? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Evet girebiliyorsun.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    wireless i onun için koymuşlar dimi alete? tabiki girebilirsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bunu yapan telefonlar da var ama çoğu kolpa

iyi bir seçim yapmalısın

param olsa blackberry alırdım :-/

HTC modeller de çok güzel, eğer iş hayatına yönelik biri değilsen HTC tavsiye ederim.

kullandn mı dersen hayır ama blackberryleri elde inceledim bunun yanında birçok modeli nette uzun uzun inceledim.

para yoksa n95 gibi bir telefon işini görecektir. ama güzel bir pda gibi olamaz. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pda olarak GIGABYTE G-SMART i120 kullanıyorum.. Ve çok memnunum piyasadaki en iyi pda diyebilirim.. Buradan inceleyebilirsin.. Şu anda fiyatı çok uygun..

http://www.genccell.com/new/Product.aspx?ProductId=120

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Blackberry Bold Kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon webde istediğin gibi geziyorsun. Senin işlerin gereği neler yapmak istediğini tam olarak yazarsan ona göre Blackberry önerebilirim belki.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    konu taşınabilirlik oldugunda PDA ile Netbook arasında kalıyorum fakat netbookların hızlı ıslemcılere sahip olanı yok mu?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

htc model pda lari asla ve asla tavsiye etmem, 5 tane vardi ariza vermeyen bi tanesi cikmadi.

eger pda tarzi birsey almayi dusunuyorsan ve boyle eposta alis verisin cok ise blackberry oneririm.

yok ben film izlerim internete girerim muzik dinlerim dersen sony ericson p990 tarzi cihazlar oneririm, asus un bu tarzda cihazlari vardi.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

samsung i780 kullanıyrorum, wireless bazen laptopun bulmadıgını buluyo, incelersen f/p oranı en iyi telefon bence(624Mhz işlemci,256mb rom,128mb ram,3G,GPS), olmasını istediğim tüm özellikleri var, valla küçüklüğümden beri böle pda'm olsun istemişimdir, 2-2.5 aydır kullanıyorum, aldıgına pişman olacagın bi pda değil,

HTC falan sadece pda üretiyo yalnız çoğunlugu servislik oluyo, blackberry'lerden hoşlanmıyorum,sadece wireless kullanmak için alıyosan mini-notebook'lar var,onlarıda inceleyebilirsin :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 9