Pda Önerisi ?
-
hocamlar toshıba g 900 var bende artık sıkıldım pda olarak ne onerılebılır ? butce 250 400 ? dokunmatık olabılır klavyesı olması sart degıl ? kamera pek de onemlı degıl
-
pda istiyorsan bütçeyi yukarı taşımalısın.android işletim sistemini öneririm.başlangıç seviyesinde lg optimus one ve htc wildfire var.wildfire ın sıfırı 700tl
-
HTC S710 ( vox ) var elimde kendi telefonum . 240 a bırakırım ( sana belki azcık bişey yaparım ) . Wm 6.1 yüklü gayet güzel klavyeside var zaten bakarsan resimlerine görürsün ve çok kibar görünüyo normal pda lar gibi kaba değil .. 12 ay falanda garantisi var daha . Geçen yıl teknosa çıkışlı telefon ..
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
HTC S710 ( vox ) var elimde kendi telefonum . 240 a bırakırım ( sana belki azcık bişey yaparım ) . Wm 6.1 yüklü gayet güzel klavyeside var zaten bakarsan resimlerine görürsün ve çok kibar görünüyo normal pda lar gibi kaba değil .. 12 ay falanda garantisi var daha . Geçen yıl teknosa çıkışlı telefon ..
-----------------------------s710 un hala üretimi var mı hacı :S
-
üretim olup olmadığı hakkında bilgim yok ama halen 12 ay garantisi var cihazın ...
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------yok hacı kullandım bılıyorum pek memlun kalmadım ayrıyetten 150 ye almıyanı dovuyolar .d aynen garantılı
-
hacı 1 ay oldu alalı samsung i780. çok kral alet. hem dokunmatik, hem klavye. işlemcisi de güzel ram de idare eder. gps de var wifi 3g de var. her bişey var. gayet de hızlı. 6.5 kurulu aldım canavar gibi. ama oyun pek bulunmuyo buna göre. ps emülatörü kurdum onla oynuyom :F wifi,gps,oyun kullanmazsan 1 hafta rahat gidiyo. telefon görüşmesi felan yapmazsan 10 güne kadar gider hacı. öneririm.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
pda istiyorsan bütçeyi yukarı taşımalısın.android işletim sistemini öneririm.başlangıç seviyesinde lg optimus one ve htc wildfire var.wildfire ın sıfırı 700tl