PDF Karakter Taraması Yapıp Metinli PDF Çevirme
-
Merhaba arkadaşlar
Elimde bir pdf var ve bu pdf deki sayfalar direk fotorafı çekilmiş gibi pdf içinde txt araması kopyalaması vs yapamıyorum benim isteğim
bu pdf yi bir şekilde taratıp tüm karakterleri ona göre ayarlamasını istiyorum yani icinde txt araması ve kopyalaması yapabileyim istiyorum
İnş anlatabilmişimdir :D
Yani pdf deki karakterler yazı kopyalanamıyor fotoraf gibi ben bunu kopyalamak istiyorum yazıları vs elle yazmak zor olur çünki
-
dosya özel değilse paylaşır mısın? word'e falan çevirsek uyar mı hocam
-
hocam abby fine raider diye bi program var pdf olsun resim olsun tüm yazılı olan belgeleri kendi arasında word e exel e pdf ye çeviriyo bi bak derim
-
gonder hacım sen bana halledeyim.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------gonder hacım sen bana halledeyim.
-----------------------------bu mala gönderme halledemez.
-
arkadasim, aradigin programin ismi Pitstop Professional.bu programla,pdf i baska hic bir Program Diline cevirmeden, pdf üzerinde yazi dilini tipki word deki gibi, grafikleri tablari tipki exeldeki gibi, renkleri photoshop taki gibi ve daha belki aklina gelmedik binlerce degisikligi direk olarak pdf üzerinden yapabilirsin.Bu bir pdf yama programi desek daha dogru olur.pdf üzerinde diledigin bütün degisiklikler ve oynamalar icin pitstop u kullanabilirsin.
Saygilar
-
Teşekkürler abby fine reader ve acrobat pro bu işi yapabiliyormuş halettim işimi