folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder PDF Yazı Convertleme ( Arapça Metinler İçin) Nasıl Yapılır?

PDF Yazı Convertleme ( Arapça Metinler İçin) Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Merhaba grafiker arkadaşlar. Şimdi böyle bi problem yaşıyorum. Bana arapça PDF yolluyorlar veya Word dökümanı Ben bunu İllustratorde açtığımda fontları tanımıyor veya ters olarak yapıştırıyor programa. Bu sorunu gidermek için PDF dosyasındaki Arapça yazıları convertleyip illustrator de o şekilde açmalıyım ama nasıl convertleyebiliriz. MAC kullanıyorum şirkette orjinal Adobe Acrobat Professionel CS6

Edit: Encapsulated Postscript ile kaydedip denedim olmadı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Uppp upppp

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Direk-Linkten-Cesitli-Paylasimlar-189621/13/

Buradaki programın faydası olurmu ki ?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Merhaba grafiker arkadaşlar. Şimdi böyle bi problem yaşıyorum. Bana arapça PDF yolluyorlar veya Word dökümanı Ben bunu İllustratorde açtığımda fontları tanımıyor veya ters olarak yapıştırıyor programa. Bu sorunu gidermek için PDF dosyasındaki Arapça yazıları convertleyip illustrator de o şekilde açmalıyım ama nasıl convertleyebiliriz. MAC kullanıyorum şirkette orjinal Adobe Acrobat Professionel CS6

arapça karakterleri de unicode olarak içeren fontlar var onlarla çalışırsan olur . illustrator de ve aynı fontu word vs hangı platformlarda kullanıyorsan tanıt, bilgisayara da tanıt. nasıl kı psd olarak gelen katmanlar uygun font yoksa bılgısayarında otomatık olarak elındekıne cevırıyorsa ;uygun font olduğunda da direkt olarak o font a çevirecektir.adamlar herseferinde farklı font kullanıyorsa o fontları da al. 

ek olarak ta: ters çevirmesi normal sağdan sola arapça  .uygulama olarak direkt yapmadm fakat eniştelerden biri ortadoğu pazarında uluslara arası ticaret yapıyor dökümantasyon işi yapıyorlar böyle bir sorun var mı diye sorabilirim.gün içerisinde unutmazsam 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

arapça karakterleri de unicode olarak içeren fontlar var onlarla çalışırsan olur . illustrator de ve aynı fontu word vs hangı platformlarda kullanıyorsan tanıt, bilgisayara da tanıt. nasıl kı psd olarak gelen katmanlar uygun font yoksa bılgısayarında otomatık olarak elındekıne cevırıyorsa ;uygun font olduğunda da direkt olarak o font a çevirecektir.adamlar herseferinde farklı font kullanıyorsa o fontları da al. 

ek olarak ta: ters çevirmesi normal sağdan sola arapça  .uygulama olarak direkt yapmadm fakat eniştelerden biri ortadoğu pazarında uluslara arası ticaret yapıyor dökümantasyon işi yapıyorlar böyle bir sorun var mı diye sorabilirim.gün içerisinde unutmazsam 

hocam font falan olsun istemiyorum, ikisinde de aynı fontlar mevcut ama illustrator e attığımda açmıyor karakterleri convert etmesi lazım

Toplam Hit: 2689 Toplam Mesaj: 5