Pdf'den Epub'a Dönüştürme
-
calibre diye bi program bilgisayarda hem bazı uzantılar arasında dönüştürme işlemi yapıyor hem de açıp okuyabiliyorsunuz kitapları. Ki epub için kullanılan tek program gibi. Pdfleri epuba dönüştürüp tablete atma niyetindeyim, pdflerde sayfa geçişi boyutlandırma falan lanet ettiriyor. Ama şöyle bir olay var ki 132 dakika geçti haala daha devam ediyor dönüştürme işlemi. Bu kadar uzun sürüyor mu? Var mı daha kısa süren bir çeviri programı? Siz ne yapıyosunuz ne kullanıyosunuz?
-
Calibre ile dönüştürülenler bir çok şeyde türkçe olarak gözükmüyor. Mesela bende reeder e-kitap okuyucu var. calibre kullanırsam Türkçe karakterler için bir de ayrı ayar yapıyorum üstünde. Sayfa düzeni falan da bozuk oluyor hep. Ben atlantis kullanıyorum. Türkçe karakter destekliyor ve sayfa düzeni dir index hazırlamadır vs.. bir çok ayar yapabiliyorsun. Tavsiyem pdf'leri doc, doc'tan hatalı taramalardan oluşan sözcükleri düzenleyip, doc'tan da Atlantis ile epub yapmak.
-
braveheart bunu yazdı
Calibre ile dönüştürülenler bir çok şeyde türkçe olarak gözükmüyor. Mesela bende reeder e-kitap okuyucu var. calibre kullanırsam Türkçe karakterler için bir de ayrı ayar yapıyorum üstünde. Sayfa düzeni falan da bozuk oluyor hep. Ben atlantis kullanıyorum. Türkçe karakter destekliyor ve sayfa düzeni dir index hazırlamadır vs.. bir çok ayar yapabiliyorsun. Tavsiyem pdf'leri doc, doc'tan hatalı taramalardan oluşan sözcükleri düzenleyip, doc'tan da Atlantis ile epub yapmak.
bende hiç sıkıntı oladı calibrede.
-
bende hep sorun cikardi mobiye cevirmek istedigimde illa elle üzeltmek gerekiyor ki onada hic kasamadim
-
braveheart bunu yazdı
Türkçe karakter gibi bi sıkıntı yok, pdfler ingilizce zaten :D da böyle uzun sürüyomu? 210dk oldu bitmedi.
-
wasd bunu yazdıbraveheart bunu yazdı
Türkçe karakter gibi bi sıkıntı yok, pdfler ingilizce zaten :D da böyle uzun sürüyomu? 210dk oldu bitmedi.
5 saniyede falan yapıyor, yalnız bendeki calibre de o kadar uzun sürede yapmıyor. Dönüştürdüğün dosyada veya programda sorun vardır hiç o kadar sürdüğü olmadı.
-