folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Pdf'den Epub'a Dönüştürme

Pdf'den Epub'a Dönüştürme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

calibre diye bi program bilgisayarda hem bazı uzantılar arasında dönüştürme işlemi yapıyor hem de açıp okuyabiliyorsunuz kitapları. Ki epub için kullanılan tek program gibi. Pdfleri epuba dönüştürüp tablete atma niyetindeyim, pdflerde sayfa geçişi boyutlandırma falan lanet ettiriyor. Ama şöyle bir olay var ki 132 dakika geçti haala daha devam ediyor dönüştürme işlemi. Bu kadar uzun sürüyor mu? Var mı daha kısa süren bir çeviri programı? Siz ne yapıyosunuz ne kullanıyosunuz?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Calibre ile dönüştürülenler bir çok şeyde türkçe olarak gözükmüyor. Mesela bende reeder e-kitap okuyucu var. calibre kullanırsam Türkçe karakterler için bir de ayrı ayar yapıyorum üstünde. Sayfa düzeni falan da bozuk oluyor hep. Ben atlantis kullanıyorum. Türkçe karakter destekliyor ve sayfa düzeni dir index hazırlamadır vs.. bir çok ayar yapabiliyorsun. Tavsiyem pdf'leri doc, doc'tan hatalı taramalardan oluşan sözcükleri düzenleyip, doc'tan da Atlantis ile epub yapmak.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    braveheart bunu yazdı

Calibre ile dönüştürülenler bir çok şeyde türkçe olarak gözükmüyor. Mesela bende reeder e-kitap okuyucu var. calibre kullanırsam Türkçe karakterler için bir de ayrı ayar yapıyorum üstünde. Sayfa düzeni falan da bozuk oluyor hep. Ben atlantis kullanıyorum. Türkçe karakter destekliyor ve sayfa düzeni dir index hazırlamadır vs.. bir çok ayar yapabiliyorsun. Tavsiyem pdf'leri doc, doc'tan hatalı taramalardan oluşan sözcükleri düzenleyip, doc'tan da Atlantis ile epub yapmak.

bende hiç sıkıntı oladı calibrede.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

bende hep sorun cikardi mobiye cevirmek istedigimde illa elle üzeltmek gerekiyor ki onada hic kasamadim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    braveheart bunu yazdı

Türkçe karakter gibi bi sıkıntı yok, pdfler ingilizce zaten :D da böyle uzun sürüyomu? 210dk oldu bitmedi.

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    braveheart bunu yazdı

Türkçe karakter gibi bi sıkıntı yok, pdfler ingilizce zaten :D da böyle uzun sürüyomu? 210dk oldu bitmedi.

5 saniyede falan yapıyor, yalnız bendeki calibre de o kadar uzun sürede yapmıyor. Dönüştürdüğün dosyada veya programda sorun vardır hiç o kadar sürdüğü olmadı.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

http://www.2epub.com/

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 1957 Toplam Mesaj: 7