PDF'ten Çıktı Alamama
-
Yazıcı çalışıyor sorun yok. Ösym den geçmiş yıllara ait rasgele bir yılın sorularını indirdim. Bilgisayardan çalışmak gözümü yordu dedim bir çıktı alayım bide öyle deneyeyim.
Yazdırmaya kalkıyorum bir türlü yazdıramadım. Çok uzun zaman alıyor. Yazdırılan belgelere baktığımda 1,80 mb lık pdf i 90 mb olarak gösteriyor.dedim bu şifrelidir belki pdf şifre kırıcı ile yeniden oluşturdum sonuç aynı. Varmı bir kolay yolu acaba. 30 dk da 3 sayfa çıktı anca verebildi :S
-
yazıcı ayarları değişmiş olabilir mi? yüksek baskı ve fotoğraf baskı falan alıyorsundur. bi ayarlara göz at derim :)
-
Dosyayı google drive a yükle. Google drive içindeyken aç ve yazdır. O zaman yazar.
-
Ctrl+P yaptığın zaman bağlı görünen yazıcıya bak.
Bazi programlar yazıcı ayarlarını bozabiliyor.
Örnek : Pdfconverter tarzı programlar.
-
Çok uzun değilse ekran alıntısı yap, uzunsa dosyayı farklı kaydet deyip word ve ya resim dosyasına farklı kaydet.
-
Bu güne kadar böyle birşey başıma gelmedi yazıcı ayarı diyorsunuz fakat 2 senedir aynı yazıcıyı aynı şekilde kullanıyorum. Ayar falah hiç bakmadım şimdi bir bakim dedim bir b.k anlamadım :s
edit:pdf converter yaptımdı.
NuLL29 tarafından 23/Eyl/13 13:35 tarihinde düzenlenmiştir -
teamviewer yolla halledelim
-
bu problemle bende karşılaştım adamlar yazdırma tericihine kısıtlama getirmişler
sen alternatif siteleri bir tara
-
Aynı problem bende de var. Acrobat pro ile resim olarak kaydedip tekrar word e atıp pdf olarak kaydedip öyle çıktı alıyorum. Kalite bozuluyor. Çözüm bulamadım. Çözüm bulan varsa ankarada bi jack ısmarlarım:D