Pdm Keylogger ???
-
Müridler indirdigim bi oyunu acdigimda bu uyari ile karsilasdim :S nedir bu keylogger olayi :S ne yapmaliyim ?

-
sil
-
önce tarama yap komple ve bulduklarını sil tabi ki.
sonrasında ise aşağıdaki linkte konusu geçen program seni benzeri tehtidlerden seni korur
http://www.tahribat.com/Forum-Keyscrambler-Premium-2-7-0-0-Full-121819/1/keyscrambler/
-
pdm keylogger diye birşey yok kasper in enayiliği deep freeze yide pdm keylogger diye görüyor fazla kafana takma bendede çıkıyo o uyarı :D
-
önemsiz birşey.. Genelde oyun oynarken tuşlara basmak zorundasın oyunda bu tusları algılamak zorunda kasperskyda bu tusları bastıgında oyun algıladıgından dolayı keyloger sanıyor..
-
pes te çıktı dimi
aynısı ben de de çıktı
-
Eywallah müridler yorumlar icin saolsun.. daha önce karsilasmadigim icin biraz panik halinde oldum, suan sistemde virüs var gibi gözükmüyor ama bu keylogger olayindan birsey cikmaz dimi?
-
kasperskyın davranışsal analiziyle ilgili bir durum.Windows 7ye driver kurulumu yaptığımda başıma gelmişti sürekli resetliyordu silemeyince :D
system tray > kaspersky iconuna sağ tık > ayarlar > sekmelerden ayarlar altında bulunan tehditler ve istisnalara geç tehditler altında ayarlara tıkla ve tehlikeli olabilecek yazılımlar seçeneğin deki işareti kaldırıp tamam uygula tamam yaparsan tekrar çıkmıyor ama ben anti virüsün sezgilerini devre dışı bırakmayı göze almadımdı tabi :D -
Yok ya calissin full ayarlarda kapatmam ben oyunuda sildim ztn pek geregi yok ben pc'ye bulasan hani zararli birsey varmi die merak ediyorum sadece.