Pebble Kullananlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Gençler pebble kullananlar varmı ? varsa birkaç sorum olacak.

Öncellikle hangi app leri kullanıyorsunuz ve beğendiğiniz watchfaces ler neler ?

Birde bunun şarjının 5-7 gün arası gittiği söyleniyor fakat 3 gün içerisinde 2 kez şarj ettim millet 5 gün falan gidiyor diyor ben bir bok anlamadım bu işten .

Kullandığım appler

Swarm
    Evernote
    Misfit

Kullandığım Watchfaces ler

91 dub 3.0 ( casio)
    StudioClock
    Taller

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hocam hangisini kullanıyosun time mı steel mi ?

bende steel var , biraz önce yüzde 20 uyarısı verdi şarja taktım , 8.gün bitti sanırım.

pebble da şarjı yiyen unsur sabit zaten titreşim ve ekran güncelleştirmeleri ve ekran aydınlatması , saniyeli watchfaces kesinlikle kullanmıyorum ,kol sallayınca ışığı yakmıyorum

lockerdaki listem ;

nyan cat for pebble

tetristime 

directions

simply light

domo

where am i ?

mindground

dashboard

dislock

zooooom

bold hour enhanced

snowy

illudere (!)

yweather

pebble bile

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

klasik time kullanıyorum hocam saniye gösteren watchfaces bir tane var zaten onu kullanmıyorum titreşim hep açık bildirim geldiğinde fark edeyim diye otomatik aydınlatmayı kapatıcam şimdi bakalım fark edecekmi
    birde smartwatch proximity denen bir dalga var onun ne işe yaradığını ayıkamadım o ne ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alınır mı bu saat beyler ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

teknolojik güzel şeyler bunlar kullanışlı falan gibi de saatimin şarjı bitti/bitiyor gibi bir tribi/stresi hayatına sokmana gerek yok sanırım durduk yere. yok ekranı kıs yok saniyeyi kapat yok titremesin. gerek yok hocam bence bunlara. ama pil teknolojisi bi devrimsel gelişim göstersin ondan sonra çok güzel ve kullanışlı aletler olacağına inanıyorum bu saatlerin.

om mani padme hum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

teknolojik güzel şeyler bunlar kullanışlı falan gibi de saatimin şarjı bitti/bitiyor gibi bir tribi/stresi hayatına sokmana gerek yok sanırım durduk yere. yok ekranı kıs yok saniyeyi kapat yok titremesin. gerek yok hocam bence bunlara. ama pil teknolojisi bi devrimsel gelişim göstersin ondan sonra çok güzel ve kullanışlı aletler olacağına inanıyorum bu saatlerin.

Hocam bu saatin ekranı e-ink ekran. Yani 10 gün gidiyor tek şarj ile. Samsung ve Apple Amoled ekran kullanıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Bir kaç modeli var sanırım. Bu saatin en iyi model, yani pili, işlemcisi olaraktan, Pebble Time Steel mi?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Bir kaç modeli var sanırım. Bu saatin en iyi model, yani pili, işlemcisi olaraktan, Pebble Time Steel mi?

Evet o olması lazım. Gidipte Çin malı dandik şeylere para vermektense bunu almak daha mantıklı. Saatte bi sorun olursa seri noyu e-posta ile alıp sıfırını yollayıp sendekini geri istiyorlarmış incelemek için.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

pebble ı kullanan arkadaşlar nereden temin ettiklerini birde fiyatlarını yazabilirler mi acaba?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

pebble ı kullanan arkadaşlar nereden temin ettiklerini birde fiyatlarını yazabilirler mi acaba?

Konu Hortlamış :) Neyse. Ben direkt olarak www.pebble.com üzerinden almıştım. 

Toplam Hit: 1271 Toplam Mesaj: 10
pebble pebble time pebble watch pebble saat