Pebble Kullananlar ?
-
Gençler pebble kullananlar varmı ? varsa birkaç sorum olacak.
Öncellikle hangi app leri kullanıyorsunuz ve beğendiğiniz watchfaces ler neler ?
Birde bunun şarjının 5-7 gün arası gittiği söyleniyor fakat 3 gün içerisinde 2 kez şarj ettim millet 5 gün falan gidiyor diyor ben bir bok anlamadım bu işten .
Kullandığım appler
Swarm
Evernote
MisfitKullandığım Watchfaces ler
91 dub 3.0 ( casio)
StudioClock
Taller -
hocam hangisini kullanıyosun time mı steel mi ?
bende steel var , biraz önce yüzde 20 uyarısı verdi şarja taktım , 8.gün bitti sanırım.
pebble da şarjı yiyen unsur sabit zaten titreşim ve ekran güncelleştirmeleri ve ekran aydınlatması , saniyeli watchfaces kesinlikle kullanmıyorum ,kol sallayınca ışığı yakmıyorum
lockerdaki listem ;
nyan cat for pebble
tetristime
directions
simply light
domo
where am i ?
mindground
dashboard
dislock
zooooom
bold hour enhanced
snowy
illudere (!)
yweather
pebble bile
-
klasik time kullanıyorum hocam saniye gösteren watchfaces bir tane var zaten onu kullanmıyorum titreşim hep açık bildirim geldiğinde fark edeyim diye otomatik aydınlatmayı kapatıcam şimdi bakalım fark edecekmi
birde smartwatch proximity denen bir dalga var onun ne işe yaradığını ayıkamadım o ne ? -
Alınır mı bu saat beyler ?
-
mkyb bunu yazdı
teknolojik güzel şeyler bunlar kullanışlı falan gibi de saatimin şarjı bitti/bitiyor gibi bir tribi/stresi hayatına sokmana gerek yok sanırım durduk yere. yok ekranı kıs yok saniyeyi kapat yok titremesin. gerek yok hocam bence bunlara. ama pil teknolojisi bi devrimsel gelişim göstersin ondan sonra çok güzel ve kullanışlı aletler olacağına inanıyorum bu saatlerin.
-
Bonibon bunu yazdımkyb bunu yazdı
teknolojik güzel şeyler bunlar kullanışlı falan gibi de saatimin şarjı bitti/bitiyor gibi bir tribi/stresi hayatına sokmana gerek yok sanırım durduk yere. yok ekranı kıs yok saniyeyi kapat yok titremesin. gerek yok hocam bence bunlara. ama pil teknolojisi bi devrimsel gelişim göstersin ondan sonra çok güzel ve kullanışlı aletler olacağına inanıyorum bu saatlerin.
Hocam bu saatin ekranı e-ink ekran. Yani 10 gün gidiyor tek şarj ile. Samsung ve Apple Amoled ekran kullanıyor.
-
Bir kaç modeli var sanırım. Bu saatin en iyi model, yani pili, işlemcisi olaraktan, Pebble Time Steel mi?
-
whoobay bunu yazdı
Bir kaç modeli var sanırım. Bu saatin en iyi model, yani pili, işlemcisi olaraktan, Pebble Time Steel mi?
Evet o olması lazım. Gidipte Çin malı dandik şeylere para vermektense bunu almak daha mantıklı. Saatte bi sorun olursa seri noyu e-posta ile alıp sıfırını yollayıp sendekini geri istiyorlarmış incelemek için.
-
pebble ı kullanan arkadaşlar nereden temin ettiklerini birde fiyatlarını yazabilirler mi acaba?
-