Peder Zickler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

her Allah'ın günü tahribatta bir kaç yazısı paylaşılıyor. ne gerek var?? diyerekten peder zickler in blog adresini veriyorum, toplu olarak tüm yazılarını okuyun gülün.

http://pederzickler.blogcu.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bu adamı çok seviyorum.adamın müthiş bir tarzı var.abartısız söylüyorum aynı başarıyı edepli edebiyat alanında gösterse çok kral bir yazar olur.Neyse o bizim gönlümüzde internetin bukowskisi olarak yaşasın.link için tenqu veri meç?muç?müç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu adamı çok seviyorum.adamın müthiş bir tarzı var.abartısız söylüyorum aynı başarıyı edepli edebiyat alanında gösterse çok kral bir yazar olur.Neyse o bizim gönlümüzde internetin bukowskisi olarak yaşasın.link için tenk yu veri maç.
    -----------------------------

bişi söyliyimmi, ilk bikaç yazısını okudum çok hoşuma gitti, sonra dier yazılarınıda okudum, hep aynı şeyler. üstelik çoğu cümlesi umut sarıkaya nın yazılarından alıntı bunuda farkettim, bu arada senin ekşide yazarlığın varmı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

Bir gecenin yarısı işten çıkmış eve dönüyordum. İşsiz güçsüz bir serseri gibi gözükebilirim ama benim de bir işim var bir zamandır. Mutluyum işimde. Fakat hep gece yarısı çıkmak zorunda kalıyordum. Kimi zaman gece iki ya da üçte. Aklınıza travesti olduğum ya da pezevenklik yaptığım gelmesin. Namusumla, alnımın teriyle paramı kazanıyorum. Protest türkülere konu olabilecek bir iş yaşantısı içindeydim anlayacağınız.

Bahsi geçen gece de işimi bitirmiş, güzel evime dönüyordum. Evimin olduğu yerde bir eşek osurtan yokuşu var. Gündüzleri osurarak çıkmak geceleri de freni patlatmadan inmek zorundaydım. Yokuşun dibine geldiğimde bir ses duydum. Bir hışırtı sesiydi. Biraz yürüdüm yine hışır hışır etti. Durup dikkatlice etrafı kokladım, kulaklarımı dikip etrafa baktım yere çömerek ama bir bok yoktu. Bir adım daha attım yine hışır hışır bir ses geldi. “Ulan ben Halikarnas balıkçısı mıyım?” diye bağırırken hışırtının kaynağını gördüm.

Ses, bir çöp yığınından geliyordu. Bir kedi çöpleri karıştırıp kendine yemek bulmaya çalışıyordu. Bir tane balık kafası bulmuş, arta kalan etlerini yemek için büyük bir gayterkeşlik gösteriyordu. Yanına yaklaştım. Birden durup bana bakmaya başladı. Bir patisi de kaçmak için önde duruyordu. Sanki onu s.kecekmişim gibi bakıyordu bana. “Hehe ben heteroseksüelim güzelim seni s.kmem” dedim ama s.kmemi biraz fazla Zeytinburnu çocuğu gibi sssss’li söylemiş olmalıyım ki pist dedim sandı ve kaçmaya başladı.

“Dur lan dur, korkma gel yemeğini ye” diyerek elime balığı aldım ve peşinden koşmaya başladım. Kedi durmuyor ve enteresan bir şekilde dümdüz koşuyordu. Yokuş aşağı koşuyorduk. Yaklaşık dört buçuk saat peşinden koşmuşum kedinin. Mecidiyeköy’den başlamış, Kağıthane’yi geçmiş, oradan Topkapı’ya çıkmış ve nihayetinde Zeytinburnu’na varıp oradan Kazlıçeşme’ye inmiştik ve sıçırık kedi halen koşuyordu. Kazlıçeşme’ye gelince yavaşladı. Ben de artık susamış ve acıkmıştım, sabah ezanı da okunmaya başlamıştı. Dayanamayıp elimdeki balık kafasını yedim.
    Buğulama yapmışlar, oldukça lezzetliydi.

Kedi uzaktan bana bakıyordu. Patisini bana doğru salladı. Sanki “Bunu yapmayacaktın olum” der gibiydi. “Ne var lan sıçırık, Zeytinburnu’na geldin diye Zeytinburnu çocuğu mu oldun yavşak” diye üstüne yürüdüm. Tam bir metre yakınına yaklaşmıştım ki bir anda etrafımın kedilerle çevrildiğini gördüm. Yavaş yavaş çemberi daraltıp yaklaşıyorlardı. Başıma çok kötü bir bela almıştım.

Bakalım Peder Zickler bundan kurtulabilecek mi? Kahramanımızın şansı bu sefer de yaver gidecek mi?

ahah peder zickler gzel ZEYTİNBURNUmuzu ne gzel betimlemiş aralarda tbrkler :D 

kgd
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 4