folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Pederin Elini Perte Çıkardım (Kırık, Çıkık Zedelenmeden Anlayan?)



Pederin Elini Perte Çıkardım (Kırık, Çıkık Zedelenmeden Anlayan?)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2008
    Erkek

    Corona nedeniyle evde kaldığımız için sıkıntıdan babamla yine dalaşmaya başladık (70 yaşında ne zaman yan yana gelsek boğuşuruz el şakaları smackdown hareketleri falan), serçe parmağıyla benim işaret parmağımı ters çevirdi istiklal marşını tersten oku muhabbetleri falan dönüyor bende şaşırıyorum bi insan serçe parmağıyla nasıl bu kadar baskı uygulayabilir falan diye kurtulayım derken hafif baskı kurdum çat diye ses geldi parmağı baskı kurduğu istikametin tersine gitti.

    İlk başta aha kırıldı falan diye söylenmeye başladı olayın şokuyla bi 2 dakika hissetmedi sonra ağrıyor falan dedi buz koyduk ne hikmetse ağrısı geçti. Parmağını elini hareket ettirebiliyordu adamın hiç bişeyi kalmadı. 2-3 saat sonra hafiften şişmeye başladı. Üstüne bir gün geçti bugün daha da şişmiş çok hafif morarma var fakat elini parmaklarını rahat hareket ettirebiliyor bütün işlerini rahat görebiliyor. Hatta benimle "Benim serçe parmağıma karşılık senin baş parmağını kırcam dikkat et kendine" diye dalga geçiyor.

    Hastaneye gitsene amk çomarı falan demeye kalkmayın corona sebiyle kendide gitmek istemiyor bende götürmek istemiyorum. Kırık çıkık zedelenmeden anlayan varsa sizce nolmuştur evde ne şekilde bir tedavi uygulayabiliriz?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2009
    Erkek

    .

    turkz tarafından 23/Mar/20 21:05 tarihinde düzenlenmiştir

    Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 709 Toplam Mesaj: 2
çıkık zedelenme kırık