Pegasus Hava Yolları !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

ücretsiz uçuş hakkı

26/06/2010 tarihinde Lefkoşe-İstanbul yönünde gidiş dönüş bileti aldım.. 25/06/2010 tarihinde Pegasus Müşteri Hizmetlerinden bir personel arayıp 26/06/2010 tarihindeki uçuşumu 27/06/2010 tarihine erteleme talebinde bulundu ve kabul etmem halinde heryöne kullanabileceğim bir adet uçuş hakkımın olacağını söyledi..teklifi garantiye alarak kabul ettim..gelgelelim bu ücretsiz uçuş hakkını kullanmaya..tam tarihi hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle temmuz ayının sonlarında müşteri hizmetlerini arayarak bu ücretsiz uçuş hakkımı 10/08/2010 tarihinde Ankara-Lefkoşe 18:05 uçuşunda kullanmak istediğimi belirttim ve bunun sonucunda bana genel merkeze ileteceklerini söyleyerek sonucunda verdiğim GSM numarasına onaylandığına dair haber verileceğini söylediler ama yaklaşık bir hafta bekledim ve müşteri hizmetlerini tekrar aradım sağolsunlar böyle bir rezervasyonun yapılmadığını öğrendim..04/08/2010 tarihinde tekrar müşteri hizmetlerini arayarak yukarda belirttiğim tarihte bu uçuş hakkımı kullanmak istediğimi bildirdim ve bana rezervasyon numarasını verdiler ve genel merkeze onaylanması için ileteceklerini söyleyip kapattılar..bu zamana kadar(09/08/2010) hala onay bekliyorum..bu geçen süre içersinde defalarca aradım her görüşmemde tekrar ileteceklerini söyleyip bana haber verileceği söylenip kapatıldı..benim yarın bu uçuşum var ama hala onaylanmamış bir rezervasyonum bekliyor..onlarca kez aradım günlerdir bu ücretsiz uçuş hakkı denen saçmalığın peşinden koşuyorum fakat hep aynı hep aynı biz size döneceğiz diyip vatandaşı oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar. müridleri bu konu hakkında bilgilendirmek istedim

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hava yollarından nefret ediyorum. ayrıca çok pahalı.

Allah rızası için birisi bana batman için sabihadan ucuza bilet bulsun

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    boyle seylere hep ayar olurum.gidip dagitmak isterim.bnden sna tavsiye tr de bi isi halletmek istiorsn bagir cagir isini halletsnler.aslinda tanidik avuktin varsa sor tazminat davasi acabiirsin.is gorusmem vardi fln fln diye....sor bir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Her zaman cagri merkezlerini arayip agent ile sorunumu cozmem. Aradigim Zaman Her neresi olursa olsun yetkili birisi yada takım kaptanı ile gorusmek istedigimi belirtirim saolsun onlarda kabul ederler sorun cozulur :) iletisim sorunu oluyor diger elemanlarla tavsiyem sende oyle ol birazda kıl olursan okeydir ;D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------
    boyle seylere hep ayar olurum.gidip dagitmak isterim.bnden sna tavsiye tr de bi isi halletmek istiorsn bagir cagir isini halletsnler.aslinda tanidik avuktin varsa sor tazminat davasi acabiirsin.is gorusmem vardi fln fln diye....sor bir
    -----------------------------

valla ağzıma geleni söyledim şikayet edeceğimi söyledim büyük ihtimalle sabah ararlar..şikayet sitelerine de durumu bildirdim..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Düzgünce Konuşmican Aga.

Sinirli olcan

telefondaki adama patronuna versene dedinmi

seni başından atmak için İşini halledicek.

bana yapsalar onu ne Küfrederim ama ha

geçmiş olsun reis

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

kibar konuşursan oylarlar sürekli bi yerleri kalktı bu pegasusun uçuk fiyatlardan yanına yaklaşılmıyor eskiden böyle değildi.thy rulzzz

neyse ne laannn....
Toplam Hit: 1504 Toplam Mesaj: 7