Pegasus Havayollarını Dava Etmek Hakkında [Yardım]
-
Arkadaşlar geçtiğimiz ayın 25'inde istanbula gitmek için online olarak bilet almak istedim, firma hesabımdan ücreti kesip biletleme işlemini yapmadı. Anında müşteri hizmetleri ile iletişime geçip ücret iadesi için başvuruda bulundum ve onlar da en geç 13 gün içerisinde cevap verileceğini söylediler. 3-4 gün önce bir mail gönderilmiş firmadan ve gözümden kaçtığı için yeni gördüm. İnceleyenler demiş ki tarafımıza bir ödeme bulunamadı, bu yüzden ücret iadesi gerçekleştiremiyoruz.
Ben onlara işlem özeti-dekont göndermeme rağmen böyle bir geri dönüş aldım. Firma ile konuşunca aynı şeyler tekrarlanıyor. İlk aradığımda daha önce bu sorunla çok karşılaştıklarını ve bunun kendi scriptlerinden kaynaklanan bir sorun olduğu dile getirilmişti ama daha sonradan gelen cevaplar bunu göstermiyor.
Sorun tamamen onlardan kaynaklı iken bu şekilde benim kendi hatam gibi, bankanın hatası gibi yansıtılması hiç de hoş bir durum değil. Siz
Bu konu ile ilgili ne yapabilirim ? Tüketici hakları hakem heyetine başvurdum bugün, en az 6 ayı bulur dediler. Bunlar dışında yapabileceğim bir şey var mı ? Bilgilendirecek biri var ise sevinirim.
-
thy genel müdürlüğü ara insan kaynaklarını iste...
akmarky tarafından 21/Tem/14 19:35 tarihinde düzenlenmiştir
amk aklım thy ye gitti pegasus muş hocam pardon pegasusa git :) -
Tekrar ara, tüketici haklarına başvurduğunun belgesini göster, dava açtığını falan söyle.
Ayrıca önceki konuşmaların da kayıtları falan duruyorsa onları da sun, zamanında böyle böyle kendi hatanız olduğunuzu belirttiniz falan de. Bence önceki konuşmalarına göre çok daha etkili olacaktır. Ayrıca ttnet, superonline gibi firmaların çağrı merkezlerinin çalışanları mal gibi davrandığından üst mevkide birine bağlatılmasını istiyorum ( büyük ihtimal yanındaki arkadaşına verip ben bilmem ne müdürüyüm dedirtiyordur, ama olsun) o zaman biraz daha ciddiye alıyorlar.
-
Ekşi sözlükte pegasus hava yolları rezalet diye başlık aç hocam. :) Şaka bir yana para ne kadar ?
Ekşi sözlük bu aralar ego tatmin aracı olmuş resmen : https://eksisozluk.com/vatan-bilgisayar-rezaleti--4478344?a=popular
-
Thy genel müdürlüğüne ait insan kaynakları bu konu ile ilgilenir mi ?
Bugün tüketici hakları derneğinden dönerken tekrar aradım konuyu bildirmek için fakat çağrı merkezinde olan şahıslar daha yetkili birine bağlayamıyoruz burası çağrı merkezi yardımcı olamıyoruz diye diye sinirden delirtti beni. Yapabilecekleri tek şeyin bi kayıt oluşturup beklemek diye de ekliyorlar. -
Mustafa bunu yazdı
Ekşi sözlükte pegasus hava yolları rezalet diye başlık aç hocam. :) Şaka bir yana para ne kadar ?
Ekşi sözlük bu aralar ego tatmin aracı olmuş resmen : https://eksisozluk.com/vatan-bilgisayar-rezaleti--4478344?a=popular
320 lira
Ekşisözlük üyeliğim yok, bu konuda yardımcı olacak biri var ise çok sevinirim.
KotomineKirei tarafından 21/Tem/14 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu şerefsiz havayolu, valizimi patlattı, sonrada görevli diyor ki bizim sorunumuz değil, kime şikayet ederseniz edin demişti, zamanım olsa uğraşacağım..
en son yine, yurtdışına çıkarken beni oyaladılar bir sürü, son 15 dk kalmış uçağın kalkmasına sonra da Valizleriniz uçağa yetişmeyebilir, tüm valizlerle birlikte uçağa girmeyi deneyin dedi görevli kız pişkin pişkin. Adamlar 100 ml den fazla sıvıyı dert ediyor, 50 kiloluk valizlerde yok yok, nasıl alırlar..
Allah belanızı versin dedim, sizin isminizi not alıyorum mu ne dedi. Neyse ben de şansımı denedim, şükür mi geçtim tüm kontrol noktalarından ve uçağa 50 kilo valiz ile gittim :)
mümkün mertebe pegasus dan uzak durmaya çalışıyorum, biraz pahalı ama THY ye gerçekten çok kaliteli ..
-
unbalanced bunu yazdı
Bu şerefsiz havayolu, valizimi patlattı, sonrada görevli diyor ki bizim sorunumuz değil, kime şikayet ederseniz edin demişti, zamanım olsa uğraşacağım..
en son yine, yurtdışına çıkarken beni oyaladılar bir sürü, son 15 dk kalmış uçağın kalkmasına sonra da Valizleriniz uçağa yetişmeyebilir, tüm valizlerle birlikte uçağa girmeyi deneyin dedi görevli kız pişkin pişkin. Adamlar 100 ml den fazla sıvıyı dert ediyor, 50 kiloluk valizlerde yok yok, nasıl alırlar..
Allah belanızı versin dedim, sizin isminizi not alıyorum mu ne dedi. Neyse ben de şansımı denedim, şükür mi geçtim tüm kontrol noktalarından ve uçağa 50 kilo valiz ile gittim :)
mümkün mertebe pegasus dan uzak durmaya çalışıyorum, biraz pahalı ama THY ye gerçekten çok kaliteli ..
3-5 lira daha fazla verip THY ile gitmek zaten en iyisi. Pegasus o gün için uygun diye seçtim ama seçmez olaydım.
-
ucagin kalkmasina 15 dk kala hala bavulun elinde bide pegasusu sucluyon:) ne beklerdin ki? aman unbalanced bey sizi hic kirar miyiz? simdi pilot'u arayip ucagi bekletiyoruz demelerini mi? ucuz havayolu beklemez. hersey hazirsa ucar gider.
Triumph tarafından 22/Tem/14 07:04 tarihinde düzenlenmiştir