folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pegasus Hediye Bilet Verdi, Nasıl Aktifleştirebilirim ?

Pegasus Hediye Bilet Verdi, Nasıl Aktifleştirebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

10000 hediye biletten birini kazandığımı belirten bir mesaj aldım. Fake mesaj değil onu belirteyim önce. Bu bileti nasıl alabilirim ? Siteden bakmaya çalıştım ama bir yere ulaşamadım. Daha önce yapmış biri felan var ise yardımcı olursa sevinirim.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Kampanyadan yararlanmak için:

1. Şifreniz size iletildikten sonra www.flypgs.com’da kampanya dahilindeki uçuşlarımız ve belirtilen tarih aralıkları için rezervasyonunuzu oluşturun.
    2. Rezervasyonunuzu tek kişi ve tek yön olarak yaptığınıza dikkat edin.
    3. Ödeme ekranında bilgilerinizi doldurduktan sonra, "Ödemeye Devam Et” butonuna tıklayın.
    4. "PAKET SATIŞ 10 BİN HEDİYE BİLET KAMPANYASI” seçeneğini işaretleyin ve size SMS ile iletilen şifrenizi girin.
    5. Şifrenizi girdikten sonra "Onayla” butonuna bastığınızda tek yön bilet tutarının 0 TL olarak değiştiğini görebilirsiniz.

http://www.flypgs.com/on-bin-bilet/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

kal sentırı ara bacı gardaş bana hedaye 10bin biletten birini vermişiniz de tabi böyle deme nezaketi gözet :D yönlendirir seni heralde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

kal sentırı ara bacı gardaş bana hedaye 10bin biletten birini vermişiniz de tabi böyle deme nezaketi gözet :D yönlendirir seni heralde

pgs kal sentır paralı diye biliyorum. adam boşu boşuna 3-5 TL ödemesin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Pegasus gibi firmadan 900 liraya tek yön bilet aldım evlat acısı gibi koydu. Adamlar bedava su bile vermiyor :)

neyse hocam hayırlı olsun Biletin.

burda detaylar var nasıl alacağına dair

http://www.flypgs.com/kampanyalar/1980/pegasus-plus-kart-alana-ucak-bileti-bedava.aspx

unbalanced tarafından 16/Eyl/14 16:48 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1309 Toplam Mesaj: 5