PEKİ SİZİNKİ NE?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watosn
    watosn's avatar
    Dişi
    PEKİ SİZİNKİ NE?: AŞK MI?-SEVGİ Mİ?-ALIŞKANLIK MI? BİRİYLE BİRLİKTESİNİZ AMA ONA HANGİ DUYGULARLA BAĞLISINIZ???
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSYANKAR
    iSYANKAR's avatar
    Homo
    kimseyle birlikte degilim su an ama eski defterleri acarsan AŞK SEVGİ ALIŞKANLIK yani hepsi diyebilirm

ALAYINA iSYAN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burculi
    burculi's avatar
    Dişi
    bencede hepsi :)

''-Hayatım boyunca senin gibi bir kız aradım.. -Hayatım boyunca senin gibi erkeklerden kaçtım...''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebubekiralpat
    ebubekiralpat's avatar
    Erkek
    valla ben aşkmı ne bilmiyorum ama dehşet bağlıyım..onsuz dışarı çıkamıyorum..yada o bensiz dışarı çıkamıyor..her zaman benim yolumu gözlüyor..bana manyak bağlı buna eminim ben olmsam en fazla 2 hafta yaşar..bana karşı duyguları anlatılamayacak kadar derin..ne zaman beni görse sarılmaya çalışır bana..benimle dolaşmak istediği zaman gözleriyle anlatır bunu..gözlerine bakmam yeter yani..bizim ilişkimiz gözlerle..pek konuşmayız zaten..konuşmaya çalışsada ben pek anlamam..hayatını bana adamış biri..yeşili çok severiz ikimizde..ne zman dışarı çıksak hemen ağaçlara doğru yönelir haliyle bende..her ağaca dokunmak bi iz bırakmak ister o derece severiz yani ağaçları..ilşkimiz 2 sne falan oldu..saçlarını bile ben yıkarım..inanamazsınız belki ama geceleyin sırf beni korumak için uyumadığı falan olur..o derece bağlı yani..6. hisleri çok kuvvetli ve koku alma duyusuda..ben köpeğimi her şeyden çok seviyorum....

rüst fazlamı abardım??koptum yaniii...

....alone wolf....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watosn
    watosn's avatar
    Dişi
    ilahi ebebekir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvzmucize
    gvzmucize's avatar
    Dişi
    ben tek bişey söylemek istiyorum bu ben aşkıma acayip AŞIĞIM!!!!!!!!!beni bu konuda anlatan en güzel ifade bu bence

aşk bakmakla başlasaydı öküz trene aşık olurdu:)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhell
    blackhell's avatar
    Erkek
    watosn bı konu actım mumkunse ona bı baksan sevınırım orada senın bu konunlada ılgılı cevap var zaten

yorgun savascı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raprap8
    raprap8's avatar
    Erkek
    neyaptın oglum ebu abarmışın sonuna kadar bizim y... den bahsediyon sandım zıçmış diyecegdim lakin sonunda koptum ne oluyo falaaan oldum çok güldüm hatta serkülün elendigini bile unuttum...

onuncu köyden bir dost ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    yuuuuhhh ebubkr tam anlamıyla yuh bece böyle bir şey yaşanamaz yaşansa bile bu adar süremez (bu kadar kesmeye gerek yok aslanım)

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 9