PEKİ SİZİNKİ NE?
-
PEKİ SİZİNKİ NE?: AŞK MI?-SEVGİ Mİ?-ALIŞKANLIK MI? BİRİYLE BİRLİKTESİNİZ AMA ONA HANGİ DUYGULARLA BAĞLISINIZ???
-
kimseyle birlikte degilim su an ama eski defterleri acarsan AŞK SEVGİ ALIŞKANLIK yani hepsi diyebilirm
-
bencede hepsi :)
-
valla ben aşkmı ne bilmiyorum ama dehşet bağlıyım..onsuz dışarı çıkamıyorum..yada o bensiz dışarı çıkamıyor..her zaman benim yolumu gözlüyor..bana manyak bağlı buna eminim ben olmsam en fazla 2 hafta yaşar..bana karşı duyguları anlatılamayacak kadar derin..ne zaman beni görse sarılmaya çalışır bana..benimle dolaşmak istediği zaman gözleriyle anlatır bunu..gözlerine bakmam yeter yani..bizim ilişkimiz gözlerle..pek konuşmayız zaten..konuşmaya çalışsada ben pek anlamam..hayatını bana adamış biri..yeşili çok severiz ikimizde..ne zman dışarı çıksak hemen ağaçlara doğru yönelir haliyle bende..her ağaca dokunmak bi iz bırakmak ister o derece severiz yani ağaçları..ilşkimiz 2 sne falan oldu..saçlarını bile ben yıkarım..inanamazsınız belki ama geceleyin sırf beni korumak için uyumadığı falan olur..o derece bağlı yani..6. hisleri çok kuvvetli ve koku alma duyusuda..ben köpeğimi her şeyden çok seviyorum....
rüst fazlamı abardım??koptum yaniii... -
ilahi ebebekir
-
ben tek bişey söylemek istiyorum bu ben aşkıma acayip AŞIĞIM!!!!!!!!!
beni bu konuda anlatan en güzel ifade bu bence
-
watosn bı konu actım mumkunse ona bı baksan sevınırım orada senın bu konunlada ılgılı cevap var zaten
-
neyaptın oglum ebu abarmışın sonuna kadar bizim y... den bahsediyon sandım zıçmış diyecegdim lakin sonunda koptum ne oluyo falaaan oldum çok güldüm hatta serkülün elendigini bile unuttum...
-
yuuuuhhh ebubkr tam anlamıyla yuh bece böyle bir şey yaşanamaz yaşansa bile bu adar süremez (bu kadar kesmeye gerek yok aslanım)
Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 9