folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Penalty Fever - Şu Ana Kadar Oynadığım En İyi Flash Tabanlı Penaltı Oyunu.

Penalty Fever - Şu Ana Kadar Oynadığım En İyi Flash Tabanlı Penaltı Oyunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"Penalty Fever" - penalty shootout game, probably the best on the net.

Onların da dediği gibi internetteki en iyisi bence.

Yönerge:

Sadece fare ile oynanır. Hem şutörü hem de kaleciyi kontrol edersiniz. Şut çekerken ilk fare tıklaması, oyuncunun topa doğru hareketini başlatır ve nereye atmayı planladığını belirler. İkinci fare tıklaması ise şutun yüksekliğini, topun son ve kesin olarak nereye atılacağını belirler. Eğer ikinci tıklamadan elinizi hemen çekerseniz top alçaktan, daha uzan basılı tutarsanız yüksekten gider. Kaleci kontrolünde ise karşı taraf şutu çekmeden biraz önce anlık olarak nereye atacağını gösteren bir kırmızı nokta belirir, siz şut çekilmeden mümkün olduğu kadar önce o noktayı görüp fare ile noktaya tıklamalısınız.

Oyunun güzel bir yanı ise eğer yarı finallere kadar kadar takımınızı taşıyabilirseniz belirli puanlar alırsınız ve bu puanları skor listesine kayıt edebilirsiniz. Skor listesinden şu ana kadar hangi takımın en çok puanı ve şampiyonluğu almış olduğunna da bakabilirsiniz.

Link:
    http://www.flashfooty.com/penalty_fever/pf.php

İyi eğlenceler!

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    bide verdiğin link düzgün yere gitse..

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Saatlerce uğraşı sonucu nihayet Galatasaray'ı şampiyon etmiş bulunuyorum. :)

Gerçekten şampiyon olmak bu oyunda çok zor. Denemenizi tavsiye ederim.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    bide verdiğin link düzgün yere gitse..
    -----------------------------

Üzgünüm, düzgün olmamış. Mesaj da edit'lenmiyor. Artık eski usul c/p yapmak gerekcek. Bir moderatör düzelebilirse iyi olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ne bir gol atabildim ne de bir top tutabildim :|

beni bozar futbol...  

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Beğenmedim ya :D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    aynı sitedeki free kick mania daha deli bişey

Hoşgörü
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Beğenmedim ya dandik bşiey..Çok daha güzelleri var. !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu oyun zaten oynayan kişinin aktifliğine dayanan zor bir oyun, grafikler vs. açısından çok yetersiz görülebilir ama bence önemli olan oynama fonksiyonları, bu nedenle çok sevdim. :)

Anlaşıldı, TBT grafikleri iyi olan, topun arkasından alevler fışkıran, 47m falso alan penaltı oyunlarını seviyor. :)

Toplam Hit: 1289 Toplam Mesaj: 9