folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Penguen Sonrası Tek Etkili Paket - Yalan Dolan Yok, Açık Ve Net!

Penguen Sonrası Tek Etkili Paket - Yalan Dolan Yok, Açık Ve Net!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

(Konumu r10'dan kopyalıyorum belki ilgilenen mürit vardır. Fiyatlar tarikata yazılan fiyatlardan extra %20 indirimlidir.)

Öncelikle bu konuda etkileyici yalan yanlış bilgiler, süslü paket resimleri bekliyorsanız, çıkış tuşuna basın.

Arkadaşlar hepiniz farkındasınız ki Google çıkardığı hayvanımsı güncellemelerle birçok arkadaşımızın ekmek kapısına mühür vurmuş bulunmakta. Aslında bunun tek nedeni, Google'ın artık her anlamda kaliteye çok daha fazla önem vermesidir.

Yaklaşık 10. yılımı bu sektör içerisinde geçirmiş olmama rağmen, hala tamam abi ben bu işi çözdüm diyemem elbette.....

..... ancak denemelerim sonucu vardığım tek sonuç, özellikle penguen sonrası, yapılabilecek tek etkili backlink yöntemi SOSYAL İMLEME'dir. Tabi bunun şiddeti ve zamanlaması çok ama çok önemli. Bu da tecrübeyle öğreniliyor zamanla. Bir diğer yol ise, özellikle alakalı sitelerden alınan tanıtım yazılarıdır. (Bu tanıtım yazılarınız özgün olmalı ve abartılmadan mutlaka kaliteli,alakalı sitelerden alınmalı.)

Penguen güncellemesi sonrası, ona yakın sitemde çeşitli dozajlarda ve çok özel tekniklerle imleme yaptım. Ve öyle güzel bir yöntemi keşfettim ki, bu çalışma sonrası değişiklikleri size analytics resimleri ile göstermek isterim:

Aşağıdaki tekil hit bilgileri 28.05.2012 tarihindeki verilerdir:

Bu ise dün alınan sonuçlar:

Matematiğim çok kuvvetli değildir ama sanırım hitlerde 4 kat artma gerçekleşmiş 

Site hakkında bilgiler:
    Wordpress altyapılı, yaklaşık 400 özgün konunun olduğu 3 aylık bir blogtur.

Kullandığım imleme yöntemi 1 aylık bir blogta ve 2 yıllık bir blogta da denenmiştir. Bir adette yaklaşık 6 aylık alıntı yazıların olduğu blokta.En ufak hit artışı 1,5 kat olmuştur.

PAKET BİLGİLERİ:
    100 imleme - 10 TL
    200 imleme- 20 TL
    400 imleme- 35 TL
    1000 imleme- 80 TL

Peki bu imleme nasıl yapılacak?
    -İmlemeler toplamda 25 adet kaliteli sitelerde yapılmaktadır. Bu sitelerin min. PR değeri 5'tir. (5-9 aralığı)
    - 25 siteye bir kez ana sayfanızın ve ana keywordlerinizin imlemesi yapılır.
    -Geri kalan imlemeler ise ALT SAYFALARINIZA uygulanır!
    (-Hangi alt sayfaları istediğinizi özel olarak belirtebilirsiniz.)

Çalışmada ASLA pingleme yapılmayacaktır.
    Çalışmanın işe yaraması için süre çok önemlidir. Bu nedenle paket boyutuna göre rapor teslim süresi MİN. 5 gündür. 
    (Dilerseniz 1 saatte rapor teslim edilen çalışmaları tercih edebilirsiniz, böyle bir çalışma isterseniz bana da belirtebilirsiniz )

Efsane backlink çalışması başlasın 

Ödeme Yolları: Yapı Kredi, Akbank, Şans Oyunları

Siteleriniz için hangi paket en yararlı olur gibi tüm detaylar msn üzerinden bilgilendirilecektir.

Msn: admin@bilenyok.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Bounce Rate acayip yüksek ya :S artık ona çok dikkat ediyo google..

Toplam Hit: 794 Toplam Mesaj: 2