Penta, İndex, Arena Ve Boğaziçi Bilgisayar Bayiliğinde Yardımcı Olabiliecek Müridler
-
Selam müridler,
Başlıkta belirttiğim üzere yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bir ara pentada bir arkadaşı veya kuzeni olan bir mürid vardı nickini unuttum. Diğerleri içinde yardımcı olmanızı bekliyorum. Veya yardımcı olabiliecek birilerini bulmamda yardımcı olmanızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim müridler :) -
Konu ne
-
bayilikse derdin
ortalama bir dükkan ve vergi ödüyorsan
extra hiç bir seye gerek yok
vergi mükellefinin
nufuz cüzdanı
vergi levhası
imza sirküsü
ve bir adet kredi kartı
sözleşmeyi doldur gönder hepsini ertesi gün tamam
-
kuzenim 15 yıldır piyasanın içinde dediğin firmalarla haşır neşir konu nedir?
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------bayilikse derdin
ortalama bir dükkan ve vergi ödüyorsan
extra hiç bir seye gerek yok
vergi mükellefinin
nufuz cüzdanı
vergi levhası
imza sirküsü
ve bir adet kredi kartı
sözleşmeyi doldur gönder hepsini ertesi gün tamam
-----------------------------vay anasını bende merak ediyordum iyii oldu bu :)
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------Selam müridler,
Başlıkta belirttiğim üzere yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bir ara pentada bir arkadaşı veya kuzeni olan bir mürid vardı nickini unuttum. Diğerleri içinde yardımcı olmanızı bekliyorum. Veya yardımcı olabiliecek birilerini bulmamda yardımcı olmanızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim müridler :)
-----------------------------hayırdır hacı:D ?
-
Konuyu hortlatayım bana da lazım.İçerden biri olması bayilik dışında iskonto konularında da yardımcı olabilmesine imkan sağlayabilir.
Müridler, yardımlarınızı bekliyorum.(Özellikle İndex ve Arena lazım )
Teşekkürler...
-
Konuyu tekrar hortlatayım hala birini bulamadım :/ Arena, İndexpazar ve PEnta gibi firmalardan bayilik konusunda yardımcı olabilecek yada bana bayi alış fiyatlarından ürün temin edebilecek biri lazım.Bir proje uygulaması var ve diğer firmalar uygun fiyatlar vermiş.Benim de uygun fiyatlara ihtiyacım var.
Yardımlarınızı bekliyorum.