Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası Kullanılarak Dolandırıcılık
-
Para ödülü kzandığınızı söyleyen mesaj geldi
5315170005 numarasından mesaj gelirse aramayın.kontör istiyorlar karşılığında 10.000 tl ziraat bankası hesabına yatırılacak ordan çekersiniz deniliyor.dikkatli olun. -
-
tamam
-
bugünde bana checkup meckup gelmişti rastgele bi numaraydı. yine rastgele bi numara şu numarayı arayın diyodu sie amk diye mesaj attım bende :)
-
ben ödemeli atmıştım :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
bugünde bana checkup meckup gelmişti rastgele bi numaraydı. yine rastgele bi numara şu numarayı arayın diyodu sie amk diye mesaj attım bende :)
-----------------------------sorma ya paso banada geliyor. hep çekiliş yapıyorlar nasıl oluyorsa 2 günde bir muhakak kazanıyorum ücretsiz checkupu.
çokmu ballıyım nedir a.k :D
-
2 gün oldu göndermediler kontörü
-
o.ç.ları babanım numarasına da mesaj göndermişler. aradım. bi kaç bişey söleedim kapattım ibneler küfürlü mesaj attıılar şimdide açmıyorlar
05343453605 numara bu sakın inanmayın. odunun biri açtı telefonu zaten ses tonundan ne kadar odun olduğunu anlarsınız zaten :)
hee ama canınız sıkkındır küfür etmek isterseniz arayın bol bol küfür edin rahatlayın :D ben kaydettim numarayı finallerim kötü geçerse filan kayarım artık :D
dikkatli oldun polisi aradım çok ihbar varmış bu tip.
0534 3453605