Perfect Keylogger Yemişim (Yardım)
-
perfect keylogger die bi keyloger yemişim şuan sistemde silmedim bilgileri hangi adrese gönderiyor nasıl öğrenebilirim ? şimdiden teşekürler..
-
Hocam, sistemde keylogger oldugunu nasıl anladın ?
-
lamer herif ücretsiz süreli olandan almış pc açılışında 2 gün kaldı dio dolmasına..
-
çalışma ayarı ctrl alt l kombinasyonu onu değiştirmiş
-
İnternete bağlanan bütün uygulamarı görev yöneticisinden kapattıktan sonra network monitor programını indirip gelen giden verileri sniff ederek nereye ne gittiğini görebilirsin...
Onun haricinde sysinternalsın tcpview programı ile hangi exenin nereye bağlandığına bakabilirsin, o exeyi ve bağlı olduğu dosyaları gene sysinternalsın processexplorer programı ile kontrol edip görünen dosyaları hex editörlerle inceleyebilirsin...
Biraz ileri düzey bilgi gerektirir ama çözüm yolu bu...
-
HiJackThis ile gördüğün yerden kaldır.
Avg anitvirus yakalıyor.Kur sistemini tarat.
Spybot search and destroyla sitemini tarat. tertemiz olsun.
En sağlamı verilerini yedekleyip ya system bakup (geriyükleme) yap yada formatla.
Edit.Aganın üstüne laf etmişiz ama bu ileri düzey kullanıcı olmayı gerektirmiyor.
-
çok teşekkür ederim..sistem kitlendi güvenli modda temizlemek zorunda kaldım ama bunları öğrendiğim iyi oldu tekrar tekrar teşekkürler..
-
o lamer senin bilgisayarının başına oturup yüklemiştir: ) o program bas bayaa program yöneticisinde fln görülüyor yani bir gizli tarafı yok pek saatin yanındaki iconunu gizlemekten başka.çevrendekilere dikkat et!:D
-
dostum bu knight kopx varya onlardan olmuş inceledim