folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Performanslı Harddisk Önerileriniz ?

Performanslı Harddisk Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yeni bir harddisk almayı düşünüyorum şu an 250 gb 7200 rpm 8 mb önbellekli bir harddisk kullanıyorum ve yavaş yavaş bilgisayardan soğuyorum 

şimdi aklımda bi kaç şey var ya 32 mb cache bir harddisk alıcam 500 GB 

yada iki tane 80 gb harddisk alıp raid 0 mıdır nedir ondan yapıcam tabi bunu önerirseniz nasıl yapılıcağınıda anlatmanızı rica edicem 

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek
    Harici disk alman bence daha yararlı olur. Fiyat bazında çok da fazla bir fark yok aralarında harici ile ata/sata hardisklerin. En azından yedekleme yapmış olursun ters bir durum meydana geldiğinde.

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    samsung 1 tb 7200 rpm 32 mb cache ben kullanıyorum gayet iyi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    yamiyumu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Harici disk alman bence daha yararlı olur. Fiyat bazında çok da fazla bir fark yok aralarında harici ile ata/sata hardisklerin. En azından yedekleme yapmış olursun ters bir durum meydana geldiğinde.
    -----------------------------

hocam ben sistem için diyorum arşiv için değil ama genede tşkler 

barış 1 tb düşünmüyorum en fazla 500 gb sistem için yeterli bence 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 913 Toplam Mesaj: 4