Periyodonti Diş Tedavisi Gören Varmı?
-
gatadan geldim şimdi arkda dişlerin 4ünde kökte kemik yıkım varmış bir tür diş eti hastalığı dedi. her diş için her hafta ameliat olucakmışım 4 haftada 4 ameliyat yani birde 20 lik dişlerden biri arkda içerde kalmış girmişken onuda alırız ordan dedi:) şimdi bu olayı yaşamış biri varmı aramızda mesela ameliyattan sonra diş etimde 1 hafta dikiş ipi ile gezicem yemede içmede ne biliyim o sırada sıkıntı olurmu? ameliyatta lokal aneztezi ile olucakmış
-
20 lik dişlerden 1'i yamuk çıkıyomuş saat 10 da çektirdim.. neşterin deriyi keserken çıkardığı ses hala kulaklarımda iğrenç bişey. 1 hafta böyle dikişle geziceksin dedi.. Şişmesin diye yanağına 15 dk da bir buz tutuyosun... Kısaca iğneden sonra bişey hissetmiyosun da sonrasında baya ağrıyomuş..
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------
20 lik dişlerden 1'i yamuk çıkıyomuş saat 10 da çektirdim.. neşterin deriyi keserken çıkardığı ses hala kulaklarımda iğrenç bişey. 1 hafta böyle dikişle geziceksin dedi.. Şişmesin diye yanağına 15 dk da bir buz tutuyosun... Kısaca iğneden sonra bişey hissetmiyosun da sonrasında baya ağrıyomuş..
-----------------------------
ewt bana da diğer 4 işlem için sıkıntı olmaz dedi ama diş çekimi biraz ağrır dedi.çok ayak üstü konuştuk ta ben birde muğlada okuyorum muğladan gelip gidicem ankaraya hey yawrum hey -
Allah kolaylık versin hocam.. Çok fena bişey.
-
sıkıntı yapma ameliyat dedigi operasyon ufak :) sıkıntı olmaz gecmiş olsun
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 5