folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Periyodonti Diş Tedavisi Gören Varmı?

Periyodonti Diş Tedavisi Gören Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    gatadan geldim şimdi arkda dişlerin 4ünde  kökte kemik yıkım varmış bir tür diş eti hastalığı dedi. her diş için her hafta ameliat olucakmışım 4 haftada 4 ameliyat yani birde 20 lik dişlerden biri arkda içerde kalmış girmişken onuda alırız ordan dedi:) şimdi bu olayı yaşamış biri varmı aramızda mesela ameliyattan sonra diş etimde 1 hafta dikiş ipi ile gezicem yemede içmede ne biliyim o sırada sıkıntı olurmu?   ameliyatta lokal aneztezi ile olucakmış
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    20 lik dişlerden 1'i yamuk çıkıyomuş saat 10 da çektirdim.. neşterin deriyi keserken çıkardığı ses hala kulaklarımda iğrenç bişey. 1 hafta böyle dikişle geziceksin dedi.. Şişmesin diye yanağına 15 dk da bir buz tutuyosun...  Kısaca iğneden sonra bişey hissetmiyosun da sonrasında baya ağrıyomuş..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------
    20 lik dişlerden 1'i yamuk çıkıyomuş saat 10 da çektirdim.. neşterin deriyi keserken çıkardığı ses hala kulaklarımda iğrenç bişey. 1 hafta böyle dikişle geziceksin dedi.. Şişmesin diye yanağına 15 dk da bir buz tutuyosun...  Kısaca iğneden sonra bişey hissetmiyosun da sonrasında baya ağrıyomuş..
    -----------------------------
    ewt bana da diğer 4 işlem için sıkıntı olmaz dedi ama diş çekimi biraz ağrır dedi.çok ayak üstü konuştuk ta ben birde muğlada okuyorum muğladan gelip gidicem ankaraya hey yawrum hey
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Allah kolaylık versin hocam.. Çok fena bişey.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    sıkıntı yapma ameliyat dedigi operasyon ufak :) sıkıntı olmaz gecmiş olsun

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 5