folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Personel Taşımacılığı İçin Prosedürler ?

Personel Taşımacılığı İçin Prosedürler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bizim peder özel bir fabrikanın personel taşımacılığını almak istiyor, ona göre kredi çekip Caravella satın alacağız, gerekli olan şartları araştırdım fakat her kafadan bir ses çıkıyor, biri özel plaka satın alınması lazım dedi, plaka fiyatı 45 bin tl miş. Biri gerek yok dedi, nedir bu işin şartları ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Hangi şehir ?

Ankara için söyleyeyim..

Normalde servis taşımacılğı için C plaka alınması gerekiyor.

Ankara da C plakalar şu an 250 bin in üzerindedir..

Ama sadece 1 fabrikanın servis taşımacılığını yapacak ise.

Fabrikanın üzerine araba alır, bunu trafiğe bu fabrikanın personel

taşıma aracı olarak kayıt ettirir.

Öyle yapabilir.

Ben bir kaç firmanın kendisine ait personel taşıma aracını gördüm,

C plakaları yoktu..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Şehir İstanbul hocam

Düzenleme : @SerYolcu cevabın için teşekkür ederim, aynen plaka şartmış epeyde uçuk fiyatları

GusFring tarafından 19/Oca/13 16:16 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 736 Toplam Mesaj: 3