Pes 2008 Online Tbt Hamachi Ağı
-
Turnuva felan düzenleyebiliriz hemen hali hazırda kapışabiliriz. Yenerim ama ..
ağ adı: Tahribat.com-Pes08
şifre: 123
online pes i goal connector kullanarak yapıyoruz. netten araştırın... -
Zamanında oynuyorduk az biraz lag oluyor kuran kişinin bağlantısı aşmış olması lazım yoksa lag bayıyo adamı formatttan sonra pes08 yükleme gereği duymadım 1 ay daha bekleyip pes09 la tanışmayı bekliyorum ;)
-
yaf bence 2007 yapalım onun hayranı çok bende o hayranlardan biriyim orda da ben seni yenerim :D
-
her türlü kapışılınır ben joypad ile oynuyo evde :D ps3 ün aynısı birde evde plazmaya bagladın mı :D
-
Benim bilgisayar çalıştırsa gelirdim ama ancak Starcraft, Warcraft, Fallout gibi oyunları çalıştırıyor ve Ben de günlerdir hamachiden Starcraft oynuyorum...
-
pes 2008 i sildim ne yazıkki ama pes 6 fln var olursa kapışalım bide yeniceğinden bu kadar emin konuşma:D
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
her türlü kapışılınır ben joypad ile oynuyo evde :D ps3 ün aynısı birde evde plazmaya bagladın mı :D
-----------------------------ne varki şu plazma denilen alette hiç normal lcd çok daha iyi yeni televizyon aldık plazmalar hiç güzel değil :S araştırınca gördük:S
-
beyler sadece pes 08 oynuyorum diğer serileri sildim...
ayrıca sadece benimle maç yapmak için değil herkes birbiriyle maç yapsın diye kurdum ağı. başlığın altında ne kodum ama x e yorumları olsun diye :)
Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 8