Pes 2010 Da Birkac İstek Ve Soru ...
-
lise 1 den beridir pes hastasiyim , yani nerden baksam 10-11 senedir hastasiyim .
Bu pes2010 icin onerebileceginiz patch varmi ? Gamingaccess'in guzel patchleri oluyordu ama artik yok.
Adam gibi onerebileceginiz en populer patch nedir ?
ayrica pes2010'u hamachiden oynamak icin herhangi bir yontem varmi ?
-
Bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktırda birde şu PES2010 la ilgili taktik, ipucu falan paylaşabilirmisinz pesçiler :))
winning eleven 3 ten beri oynuyorum bu oyunu 2-3 senedir pek oynamıyorum(oyunda oynamıyorum aslında) fakat arada tek tük oynamalarda yine iyi oynardım yaf :) ama bu PES2010 da olmicak adamlara yenilebiliyorum :P oyun baya değişik ama güzel tabi.Yalnız uzun zaman oynamasamda hiç bir PES oyununda bu kadar yenildiğimi hatırlamam :)))
-
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------
Bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktırda birde şu PES2010 la ilgili taktik, ipucu falan paylaşabilirmisinz pesçiler :))
winning eleven 3 ten beri oynuyorum bu oyunu 2-3 senedir pek oynamıyorum(oyunda oynamıyorum aslında) fakat arada tek tük oynamalarda yine iyi oynardım yaf :) ama bu PES2010 da olmicak adamlara yenilebiliyorum :P oyun baya değişik ama güzel tabi.Yalnız uzun zaman oynamasamda hiç bir PES oyununda bu kadar yenildiğimi hatırlamam :)))
-----------------------------gercekten pes serisinin pes 6'dan sonraki en iyi oyunu bu olmus
http://www.youtube.com/watch?v=zM296lQ8gNs
kendi kullandigim patch'ta almanya ligi ve son transferler var istersen uplaod edeyim max
-
7-19 bunu yazdı:
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------gercekten pes serisinin pes 6'dan sonraki en iyi oyunu bu olmus
http://www.youtube.com/watch?v=zM296lQ8gNs
kendi kullandigim patch'ta almanya ligi ve son transferler var istersen uplaod edeyim max
-----------------------------ozellikleri nedir ?
aslinda TSL ligi patch i istiyorum , ama piyasa surusune bereket var. hem tsl gemde budesliga olan patch varmi ?
hamachi olayi daha cikmadimi ayrica ? :)
-
buyur o zaman dort dortluk patchlar cikariyorlar
http://yeni.soccercenter.net/forum-goster/PES-2010-Paket-Calismalar_601/
hamachi'den sadece fifa oynaniyor bildigim pes oynamak icin orjinal olmasi gerekiyor
-
7-19 bunu yazdı:
buyur o zaman dort dortluk patchlar cikariyorlar
http://yeni.soccercenter.net/forum-goster/PES-2010-Paket-Calismalar_601/
hamachi'den sadece fifa oynaniyor bildigim pes oynamak icin orjinal olmasi gerekiyor
-----------------------------Sagol :)
Pes 2010 TSL Super Patch v2 - > bunu indirip kurdum :) biraz hatalar var ama kendim duzelttim .
-
kirli suat falanda var guzelmis patch
-
7-19 bunu yazdı:
kirli suat falanda var guzelmis patch
-----------------------------kirli suat ne ?
bu arada pes 2008 ve 2009 u hamachiden oynamak icin pes magazin falan cikmisti , korsan versiyonlari icin, pes 2010 icin boyle bir patch, program cikmadimi ?
-
kirli suat galatasarayin eski oyuncusu suat kaya :)
bakalim birazda boyle birsey varsa carpisiriz arada
-
7-19 bunu yazdı:
kirli suat galatasarayin eski oyuncusu suat kaya :)
bakalim birazda boyle birsey varsa carpisiriz arada
-----------------------------yuhhh bilmiyormuydun ?
Cok kasma oluyordu arada. ama pes2010 da , pes4 deki sistemi kullanacaklari icin , kasmayacak demislerdi...
Oyunun orjinalinde bile kasmadan dolayi buglar oluyordu pes 2008 ve 2009 versiyonlari icin ...
-
pes2008editing.blogspot.com
güzel bir site.