Pes 2010 Oyun İçinde Oyuncular Çok Hızlı
-
iyi aksamlar herkese.hocalar oyunda herşey normalken joistiği taktktan sonra maç içinde oyuncular çok hızlı hareket ediyor.yeniden kurmama gerek kalmadan çözüm önerilerinizi alabilrimiyim.bu arada menüde falan sorun yok sadece maç içinde çok hızlılar bıktım aramaktan
-
store'dan x2'yi satin aldinmi ?
oyunu iki kati hizinda oynatiyor o zaman.
kitserver kullaniyorsan ayar dosyalarinda..
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------store'dan x2'yi satin aldinmi ?
oyunu iki kati hizinda oynatiyor o zaman.
kitserver kullaniyorsan ayar dosyalarinda..
-----------------------------
hocam oyun normaldi ne oldugunu anlamadan hızlandı 2-3 kat -
"Cheat Engine" programı sayesinde tüm programların oyunların hızları arttırılıp azaltılabiliyor istersen bi dene
-
ya konu acılmısken bende bi soriym dedim.pes 2010da kaleciyle karsı karsıya kaldıgımızda aşırtma vuruş nasıl yapiliyor.bilgisayardan ve usb ye takılan kolla oynuyoz da nasıl aşırttırma yapcaz :D?
-
L1 - lob
-
ad1s89 bunu yazdı:
-----------------------------"Cheat Engine" programı sayesinde tüm programların oyunların hızları arttırılıp azaltılabiliyor istersen bi dene
-----------------------------hocam indirdim nasıl yapcam?
-
tigin59 bunu yazdı:
-----------------------------
ad1s89 bunu yazdı:
-----------------------------"Cheat Engine" programı sayesinde tüm programların oyunların hızları arttırılıp azaltılabiliyor istersen bi dene
-----------------------------hocam indirdim nasıl yapcam?
-----------------------------http://forum.donanimhaber.com/m_35278386/tm.htm burada anlatıyor aynı sorun bendede vardı ben yaptım oldu
-
görev yöneticisi-işlemlerden oyunu bul ve benzeşmeyı ayarlaya tıkla cpu lardan bır tanesını kapat ve dene ...
-
fm 2010 manager oyunun ızlandıracak bi program varmı acaba pc özelliklerinden dolayı yavas