Pes 2011
-
Arkadaşlar pes 2011 i almış bulunmaktayım gerçekten çok güzel biraz estetik lzm okadar.Be a legend girdim adamı olusturdum Ofansif orta saha 4-4 lük 60 fln basladım.Aradan 2 saat sonra falan komsuya yükledik.Şut yıldızı Ofansif orta saha Odak puanları Şut la Hıza verili olarak 77 ile başladı.Eve geldiğimde denedim 55 i geçmiyor bende bu sizce nedir şansmı ? Yada bende yapabilirmiyim ?
-
hoca pes çıkalı ay olcak hatta ben 2016 dayım sezon olarakta. sen ps2 cd'simi aldın yoksa pc versiyonumu?
-
Hocam bu odak puanı nedir ? Ben master lig oynarken devre aralarında gelip hala daha dağıtabileceğiniz odak puanlarınız var diyor.Ancak anlamadığım için pas geçiyorum :D
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bu odak puanı nedir ? Ben master lig oynarken devre aralarında gelip hala daha dağıtabileceğiniz odak puanlarınız var diyor.Ancak anlamadığım için pas geçiyorum :D
-----------------------------hoca antrenman manuel değilse yani hepsine özel antrenman veya tek tek farklı özel antrenman vermiyorsan. antrenman mennüsüne gir takım hali vs bi ton seçenek var birini seç okeyle
-
HanDsomE bunu yazdı:
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------hoca antrenman manuel değilse yani hepsine özel antrenman veya tek tek farklı özel antrenman vermiyorsan. antrenman mennüsüne gir takım hali vs bi ton seçenek var birini seç okeyle
Hocam 2017 yılındayım 80 oyuncumungücü 2020 yılında komşu :d 92 :D adam kariyerde 230 maça cıkmıs ben 350 anlamadığım nokta oydu neyse bizde böyle bitirirz herhalde ginede saolsun -
2 hftadır italyana oynuyom bi dil seçeneği linki verin allah aşkına yurtçuyum aynı zamanda rapid den zaten indiremiom
-
mali0 bunu yazdı:
-----------------------------2 hftadır italyana oynuyom bi dil seçeneği linki verin allah aşkına yurtçuyum aynı zamanda rapid den zaten indiremiom
1 dil, 1 lisan hocam :D -
pes 2011 almakta biraz geç kalmışsın :p bende bi konu açayım beyler red alert 2 aldım diye herkes aldıgı oyunun konusunu açarsa güzel olur aslında yada bi konu açılsın onun altından devam etsin