Pes 2011

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Arkadaşlar pes 2011 i almış bulunmaktayım gerçekten çok güzel biraz estetik lzm okadar.Be a legend girdim adamı olusturdum Ofansif orta saha 4-4 lük 60 fln basladım.Aradan 2 saat sonra falan komsuya yükledik.Şut yıldızı Ofansif orta saha Odak puanları Şut la Hıza verili olarak 77 ile başladı.Eve geldiğimde denedim 55 i geçmiyor bende bu sizce nedir şansmı ? Yada bende yapabilirmiyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hoca pes çıkalı ay olcak hatta ben 2016 dayım sezon olarakta. sen ps2 cd'simi aldın yoksa pc versiyonumu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam bu odak puanı nedir ? Ben master lig oynarken devre aralarında gelip hala daha dağıtabileceğiniz odak puanlarınız var diyor.Ancak anlamadığım için pas geçiyorum :D

Asla Asla Deme. . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Humerus bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam bu odak puanı nedir ? Ben master lig oynarken devre aralarında gelip hala daha dağıtabileceğiniz odak puanlarınız var diyor.Ancak anlamadığım için pas geçiyorum :D

hoca antrenman manuel değilse yani hepsine özel antrenman veya tek tek farklı özel antrenman vermiyorsan. antrenman mennüsüne gir takım hali vs bi ton seçenek var birini seç okeyle

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

Humerus bunu yazdı:

hoca antrenman manuel değilse yani hepsine özel antrenman veya tek tek farklı özel antrenman vermiyorsan. antrenman mennüsüne gir takım hali vs bi ton seçenek var birini seç okeyle

Hocam 2017 yılındayım 80 oyuncumungücü 2020 yılında komşu :d 92 :D adam kariyerde 230 maça cıkmıs ben 350 anlamadığım nokta oydu neyse bizde böyle bitirirz herhalde ginede saolsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

2 hftadır italyana oynuyom bi dil seçeneği linki verin allah aşkına yurtçuyum aynı zamanda rapid den zaten indiremiom

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mali0 bunu yazdı:

2 hftadır italyana oynuyom bi dil seçeneği linki verin allah aşkına yurtçuyum aynı zamanda rapid den zaten indiremiom

1 dil, 1 lisan hocam :D

Asla Asla Deme. . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

pes 2011 almakta biraz geç kalmışsın :p bende bi konu açayım beyler red alert 2 aldım diye herkes aldıgı oyunun konusunu açarsa güzel olur aslında yada bi konu açılsın onun altından devam etsin

"
Toplam Hit: 6672 Toplam Mesaj: 8