PES 2011 Güncelleme Patch Farkı
-
pc de PES 2011 kurulu..Oyun kendi kendine internet üzerinde güncelleme buluyor veri bölümünden ben yüklüyorum.Peki bu yükleme ile kendilerinin çıkardığı patch aynı şey mi? yani çıkan patch 'ide güncelleme ile yükler mi ayrı yükleme gerektirir mi?
-
evet aynı şey.
-
oyunun takılmalarından kafayı yiyeceğim ya Win 7 kullanıyorum pc de can i run da iyi sonuç alıyor S:
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
oyunun takılmalarından kafayı yicem ya Win 7 kullanıyorum pc de can i run da ii sonuç alıyor S:
-----------------------------update patch i yapınca düzelmedi mi ? oyunun hangi sürümünü indirdin ? skidrow mu ?
-
neonell bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
oyunun takılmalarından kafayı yicem ya Win 7 kullanıyorum pc de can i run da ii sonuç alıyor S:
-----------------------------update patch i yapınca düzelmedi mi ? oyunun hangi sürümünü indirdin ? skidrow mu ?
-----------------------------Hocam kuzen getirdi kafeden en başından beri oynuyoruz.Ama bir takılmaya gidiyor bir anda oyun hızlanıyor kafa yı yedirtiyor insana..Hiç patch yüklemedim ama güncelleme ile aynı şey ise güncelledim
-
gokcan bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------oyunun takılmalarından kafayı yicem ya Win 7 kullanıyorum pc de can i run da ii sonuç alıyor S:
-----------------------------Hocam kuzen getirdi kafeden en başından beri oynuyoruz.Ama bir takılmaya gidiyor bir anda oyun hızlanıyor kafa yı yedirtiyor insana..Hiç patch yüklemedim ama güncelleme ile aynı şey ise güncelledim
-----------------------------bi kur yine de sen
http://games.softpedia.com/get/Patch/Pro-Evolution-Soccer-2011-Patch.shtml
-
hocam link hata veriyor indirmeye gelince devam etmiyor :S
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------hocam link hata veriyor indirmeye gelince devam etmiyor :S
http://server1.fiberdownload.com/13_kituri/PES_2011_Patch.rar -
hepten gitti oyun ilk kod istedi sonra dosyalar eksik demeye başladı :D
Nerden indirebilirim hangi versiyonu önerirsiniztorent olursa harika olur
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------hepten gitti oyun ilk kod istedi sonra dosyalar eksik demeye başladı :D
Nerden indirebilirim hangi versiyonu önerirsiniztorent olursa harika olur
-----------------------------hocam indirceksen skidrow sürümünü indir.
-
ben direk güncellemeyi yaptım yakalanmadı crack süper yeni kadrolar falan :D