folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pes 2011 Türkçeleştirme Sorunu

Pes 2011 Türkçeleştirme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Pes 2011 i indirdim ispanyolca. Türkçe yamaları indiriyorum img klasörüne felan atıyorum türkçeleşmiyor. googilede arattım ve yapmam gereken herseyi yaptım sorun düzelmedi. Bide spikerde ispanyolca konusuyor bunu türkçe veya ingilizce yapamam mı?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam PES 2011 in zaten Türkçe olan versiyonları var. Onu indirirseniz daha iyi olur, zira sonradan Türkçeleştirme olabiliyor mu bilmiyorum. Menülerde dil değişimi ile alakalı bir şey görmemiştim. Türkçe versiyonunu http://www.fulloyun.com/f12/pro-evolution-soccer-2011-pes-2011-full-indir-full-download-full-yukle-full-oyun-indir-full-oyun-download-full-oyun-yukle-55974/ adresinden indirebilirsiniz.

Spikere gelince, ben şimdiye kadar çıkmış hiçbir futbol oyununda Türkçe konuşan spiker görmedim. PES 2011 için bazı yamalar mevcut, gerek KONAMI nin kendi yamaları (oyunu indirip kurduktan sonra ayarlardan indirme yapabiliyorsunuz) gerekse başka şahısların oyun için eklentileri (Mesela ultraslan TTARENA stadı için yama yapmış) gibi. Ama hiçbirinde daha Türkçe konuşan spiker görmedim. Eğer yaparlarsa güzel olur gerçekten :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

tbt de var linkleride vardı. türkçeydi. bi bul indir.

edit:

http://www.tahribat.com/Forum-Tek-Link-Oyun-Arsivi-Surekli-Guncel-129110/

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 840 Toplam Mesaj: 3