folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Pes 2012 Yardım

Pes 2012 Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek

arkadaşlar 2 gün önce format attım bilgisayara biraz önce pes 2012 yi yükledim fakat klavyeyi görmüyor bir tuşa basın menüsüne geliyor basıyorum fakat algılamoyor kaldırıp tekrar yükledim fakat sorun çözülmedi nerde sıkıntı olabilr acaba

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

PES2012 nin ayri bir exe dosyasi yokmuydu orada klavyemi joystick mi kullanacagini belirliyorsun.... Program Files icinde bir ara

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek

dhmm bunu yazdı

PES2012 nin ayri bir exe dosyasi yokmuydu orada klavyemi joystick mi kullanacagini belirliyorsun.... Program Files icinde bir ara

kardeşim baktım setting açtım zaten klavye olarak görülüyor hiç böyle olmamıştı acaba sıkıntı nerde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Istersen at pm bir bakalim

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Istersen at pm bir bakalim

eyvallah teşekkürler kardeşim bir daha kaldırıp yüklemeyi bir deneyeyim pm atarım sana çok saol ilgin için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

rica ederim :)

Toplam Hit: 558 Toplam Mesaj: 6