Pes 2013 E Girerken Ekran Kartımı Görmüyor
-
21 Eylül 2012; 18:01:54 

Selam arkadaşlar.
Pes 2012 de yaşadığım sorunun aynısını 2013'de de yaşamaya devam ediyorum.
Pes'in settings.exe den bakınca ne yazık ki Nvidia gt 540m ekran kartımı görmüyor. Diğer onborard Intel(R) hd Graphics 3000 ekran kartımı görüyor.
Nvidia denetim masasından settings.exe ve pes2013.exe yi ekliyorum, oyuna ters tıklayıp grafik menüsünden nvidia ile çalıştır desem bile olmuyor. Yani mutlaka oyun ekram kartımı settings.exe üzerinden görmesi gerekiyor fakat görmüyor.
pes 2012 de bunu yaşadım 2013 ü bekledim yine aynı sorun yardımcı olana çok teşekkür ederim şimdiden. -
-
oyun ayarlarına sağ tıkla - grafik işlemciyle çalıştır - yüksek performanslı nvidia işlemcisi
-
hocam bu dediklerinizi yaptım olmadı şimdi driver easy yi indiriyorum güncel driverları taratacağım yeni versiyonu deği sanırım bendeki nvidia nın olmassa yine yazarım buradan
-
Reis pes 13 settings'i yüksek bilmemneli grafik işlemciyle çalıştır.Test aşamasında ekren kartını gördürüyorsun.Sonra normal exe yide bu şekilde açıp giriyorsun.Eğer setting'den ekran kartını gördürmezsen normal exe'den istediğin kadar yüksek grafik işlemciyle çalıştır olmaz.
-
pcdeki optimus ışığı yanar halde olduğuna emin ol ondan sonra settings.exe ye sağ tık>grafik işlemciyle çalıştır>yüksek performanslı nvdia işlemcisi
seç görmesi gerekir
-
hocam herşeyi denedim olmuyor bir yolunu buldum sağ tuş yüksek grafik işlemciyle çalıştır dediğimde nvidia ile çalıştırıyor ama her oyuna girdigimde yapmam gerekiyor yok mudur başka yolu bunun?
-
Başka bir yolu daha var ama hem daha uzun, hem de bilgisayarınızı her yeniden başlattığınızda aynı şeyi yapmak zorundasınız.
Tıklayıp açmak yerine sağa tıklayıp hangi ekran kartı ile çalıştıracağını seçmek mi zor geliyor size, anlayamadım :P
-
evet uzun dediğim yani sürekli yapınca sıkıyor normal ekran kartı gibi çalışmasını istiyorum kısaca benim birşey yapmam gerekmesin :D