Pes13 Taktik Paylaşımı
-
evet hocüler üni öğrencisinin vazgeçilmezi olan pes13 te taktik paylaşımlarını ve tuşlardaki komboları ve frikikteki püf noktaları alalım;
ben barcelona ile (hızlı kontaka karşı) tam defans 4-3-3 oynuyorum 4 defans kaleciye çok yakın orta sahanın gerisinde bir adam ileride 2 adam 3 forvet karşı kaleye yakın
serbest vuruşlara gelince bildiğim kadarıyla bir tuş takımım yok ...
merak ettiğim şey şu hızlı şut vurma kaleciyle karşı karşıya kalınca köşelere atma korner taktikleri kırmızıda mı kalcak mavidemi kalcak(basma derecesi) -
akmarky bunu yazdı
evet hocüler üni öğrencisinin vazgeçilmezi olan pes13 te taktik paylaşımlarını ve tuşlardaki komboları ve frikikteki püf noktaları alalım;
ben barcelona ile (hızlı kontaka karşı) tam defans 4-3-3 oynuyorum 4 defans kaleciye çok yakın orta sahanın gerisinde bir adam ileride 2 adam 3 forvet karşı kaleye yakın
serbest vuruşlara gelince bildiğim kadarıyla bir tuş takımım yok ...
merak ettiğim şey şu hızlı şut vurma kaleciyle karşı karşıya kalınca köşelere atma korner taktikleri kırmızıda mı kalcak mavidemi kalcak(basma derecesi)youtube da baya bilgi var onlara bak hoca.
-
Hangi takım olursa olsun 3 3 4 oynuyorum alayına isyan. hele madridde daha güzel oluyor.
-
Madrid i alıyorum Çanakkale'de pes13 ciktigindan beri yenen olmadı 100 farklı kişiyle yapmisimdir sonuç hep aynı taktik meselesine gelince gizlidir :) ama şöyle bişey var 2pas ile çok rahat gol atabiliyorum pes in açığı olsa gerek taktiği defans yaparım 4-1-1-3-1 ile oynarım herkese aynı şekilde sadece oyuncuların yeri değişir rakibin oynamasina göre 15 dklik bir maçta kaleye ortalama 40 şut çekerim yine ortalama olarak 10 şut gol olur defans da L2 tusunun büyük önemi vardır ikili mücadelede forvette benzama ve Ronaldo nerdeyse hiç affetmezler orta sahada Diarra ve Alonso vazgeçilmez kanallarda kaka ve Ronaldo önde benzama arkasında dimaria çok ideal
-

Orta sahada hıc top cevirmem cevirtmem mecbur oyle yapmam lazım cok hızlı oynuyorum oyun ya benım defansımda yada onun defansında gecıyor hızlı oynamam da gerekıyor top eger orta sahada donerse o zaman sıcıyorum kolay kolay kımseye cevırtmıorum.Defanstakı topu hemen xabiye atarım o kaptırırsa orta sahada hemen diarra ile illakı alıyorum ve dırekt bezenamaya gonderıyorum o da ya ceza sahasına gırıyor yada orta acıyor ıcerde ronaldo oldugu ıcın ve en ılerde oldugu ıcın kolay top dusuyor ona düşmese bile ozil ceza sahasının bıraz gerısınde ve yerı cokıyı ona dusuyor oda dırekt kakaya verır ve ceza sahasına yavasca pas atarım ıce dogru ve ronaldo benzema ıkısınden bırı vurur cok hızlı ve basıt taktıkler tamamen hızlı bı oyun gerektırıyo bu taktık ve bana ait :P topu hıc tutmam ayagımda serı serı paslar ve gol gol gol