Petkit Sprey Stok
-
Merhaba üstadlar evdeki haylazlar için otomatik tuvalet aldık petkit pro max versiyonu. Çöp torbalarını standart çöp torbası yaptımda kokusu bitti bu arkadaşın internette bulamadım. Bu ürünü kullanan varmı ? Varsa nereden alabiliriz ?
Bunun dışında kedilere zararlı olmadan bunun içine nasıl bir parfüm yada sıvı doldurabilirim fikri olan varmı ?
Tüpün içine bi tane çubuk ondan emdiğini belirli aralıklarla püskürtüyor aynı hava nemlendirici cihaz gibi. Aklıma normal içme suyunun içine 1 yemek kaşığı elme sirkesi ve az bişi lavanta katayım o şekilde kullanayım dedim ama kedilere zararı varmı cihaza zararı olur mu emin olamadım. sizlere bir danışayım dedim.
-
https://www.petmiyav.com/petkit-pura-air-akilli-sprey-yedek-likit-urun11781.html
arkadaş burdan almış geçen aylarda. ama stok yok şuan sanırım baktım biraz gerçekten trde yok gibi duruyor.
içme suyu, beyaz sirke (kokuyu nötralize eder), esansiyel yağ koyabilirsin 5-10 damla. Lavanta, papatya vb. olabilir. Yağda pet safe ibaresi oluyor onlardan al işe yarar. Eskiden böyle yapardım.
insidae tarafından 01/Ağu/25 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Ama şeye dikkat et kediler sirke kokusu sevmez. Sonra tuvalete girmeyi red edebilir.