Petkit Sprey Stok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Merhaba üstadlar evdeki haylazlar için otomatik tuvalet aldık petkit pro max versiyonu. Çöp torbalarını standart çöp torbası yaptımda kokusu bitti bu arkadaşın internette bulamadım. Bu ürünü kullanan varmı ? Varsa nereden alabiliriz ? 

Bunun dışında kedilere zararlı olmadan bunun içine nasıl bir parfüm yada sıvı doldurabilirim fikri olan varmı ? 

Tüpün içine bi tane çubuk ondan emdiğini belirli aralıklarla püskürtüyor aynı hava nemlendirici cihaz gibi. Aklıma normal içme suyunun içine 1 yemek kaşığı elme sirkesi ve az bişi lavanta katayım o şekilde kullanayım dedim ama kedilere zararı varmı cihaza zararı olur mu emin olamadım. sizlere bir danışayım dedim.

https://www.evofone.com/petkit-pura-air-akilli-sprey-yedek-likit?srsltid=AfmBOoo65xQpWhVXjb3FycO3_Ek1nDm8S1ZGK9eGaNNrDhbji7kk88vN

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

https://www.petmiyav.com/petkit-pura-air-akilli-sprey-yedek-likit-urun11781.html

arkadaş burdan almış geçen aylarda. ama stok yok şuan sanırım baktım biraz gerçekten trde yok gibi duruyor.

içme suyu, beyaz sirke (kokuyu nötralize eder), esansiyel yağ koyabilirsin 5-10 damla. Lavanta, papatya vb. olabilir. Yağda pet safe ibaresi oluyor onlardan al işe yarar. Eskiden böyle yapardım.

insidae tarafından 01/Ağu/25 12:12 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Ama şeye dikkat et kediler sirke kokusu sevmez. Sonra tuvalete girmeyi red edebilir.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
Toplam Hit: 315 Toplam Mesaj: 3
petkit otomatik kedi tuvaleti