Phantom Quadcopter Almak İstiyorum
-
Arkadaşlar Phantom 2 Quadcopter almak istiyorum. Menzili 1 km ve uçuş süresi yeterli benim için. Dahili kamerası var fakat ben gopro ile kullanacağım. Şimdi amazondan TR ye bu ürünü getirtemiyorum insansız hava araçları için yasal düzenlemelere takılıyor alet. ABD ye kargo edilebiliyor ama.
ABD den gelecek olan var mı? Varsa alalım şunu :)
http://www.amazon.com/DJI-Phantom-Quadcopter-Integrated-Camcorder/dp/B00FW78710
-
bunlardan istesen getirmezlermi?
-
hacı eğer bu işe ciddi para ayıracaksan gir, bu aletleri uçurması o kadarda kolay değil bende qr x350 pro ilk uçuşumda ufak çaplı bir kaza yaşadım kırım olmadı ama kırım illaki olacaktır. önceden model arabalarım vardı onlarda öyleydi hep para harcatır adama hele uçan bir alet daha çok bela açar başına emin ol, ona göre gir bu işe.
onun dışında phantom mesafesi 300 mt olarak biliyorum ben
DestinatioN tarafından 01/Eki/14 11:17 tarihinde düzenlenmiştir -
erblood bunu yazdı
bunlardan istesen getirmezlermi?
Hepsiburada getirtiyor ancak iki katı fiyata :)
-
hangi amaçla kullanacaksın. ?
-
Eksileri : phantom ile sadece gopro uçurabilirsin, farklı gimbal takman için uğraşman gerekir, phantom alırsan osd sistemi kullanman lazım, range mesafesi düşük, pili çok pahalı, kırım yaşadığında düzeltmen zor.
Artıları : hiç ayar yapmadan hemen uçurabilirsin, uçurması kolay, küçük ve hafif.
-
Hobi İçin Kullanmak istiyorum
istediğim modelin 30 dolar üst versiyonunda 1 km net menzil var hocam. Bana bol bol yeterli.
peki 800-900 dolara ne önerirsin hocam?
TheMayk bunu yazdımyblackworldweb tarafından 01/Eki/14 12:03 tarihinde düzenlenmiştirEksileri : phantom ile sadece gopro uçurabilirsin, farklı gimbal takman için uğraşman gerekir, phantom alırsan osd sistemi kullanman lazım, range mesafesi düşük, pili çok pahalı, kırım yaşadığında düzeltmen zor.
Artıları : hiç ayar yapmadan hemen uçurabilirsin, uçurması kolay, küçük ve hafif.
-
http://gokamera.com/dji-phantom-2-pmk82
biraz masraflıdır yalnız. öncelikle ufak helikopterler alıp onlarda deneme yap kır,tamir et. sonra buna yönelmen daha iyi olur.
mesela biz hava fotogrametrisinde kullanıyoruz bundan büyük bişey var. rüzgarlı havalarda yada hava akımının çok olduğu yerlerde sıkıntı çıkarıyor.
pil olarak uzun dayanmıyor. tanıtım olarak 25 dk diyor ancak 10 dk dan fazla havada kalmaz. tabi sen daha fazla havada kalmasını isteyeceksin bunun için pil alıcaksın yine para çıkacak.
bunların menzili 200 m civarında değişim gösterir ancak bu kadar yüksekliğe ihtiyacın olmaz zaten senin. daha fazlasına zaten pil de cihazda rüzgara dayanmaz.