folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pharmaton Kullananlara Soru

Pharmaton Kullananlara Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Lise 2. sınıfa gidiyorum.

Aşırı dikkat dağınıklığı, derslerden kaçınma, dinlememe gibi sorunlarım var.

Daha önce Kreyzi'nin satışını yaptığı pharmaton konusunu gördüm.

http://www.tahribat.com/Forum-Oss-Modundaki-Ogrenciler-Icin-Pharmaton-132891/1/pharmaton*

İştah açmaktan başka yan etkisi var mı ?

Gerçekten işe yarıyor mu ?

Sormamın nedeni tahribattaki çoğu kişi yarıyor demiş ama sözlük ve bazı yerlerde kimi kişiler kesinlikle işe yaramadığını vs. söylemişler.

Teşekkürler. : )

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

kafanda bitireceksin hocam,

ben de kullandım 1-2 ay,

sen kendini kendi çabalarınla değiştirmezsen isterse ilacın kralı gelsin bir bok olmaz,

sen bu tip sorunları dillendirdikçe ve sorun haline getirdikçe hiç bir şey fayda etmez,

benden sana öğüt..

Ek: Ben her boku denedim hala değişemedim, şu anda yeni yeni bazı şeylerin farkına varıyorum, neysen osun hocam,

dur diyeceksin, amacını belirleyeceksin ve onun gereklerini başta zorlanarak yapsan da daha sonra alışkanlık halinde yapacaksın,

ilaç milaç hikaye, artık ne kadar dikkate alırsın bilemem..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hikaye reklam

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Besin destek içinde ginseng,çinko,b vitaminleri falan olduğundan kısmen bir faydası olur.Bende

az biraz bişeyler değiştirmişti ama öyle çalışmayan insanı çalıştırmaz.Sen yinede kendine plasebo yap,

hapı içinde canavar gibi olucam de olursun :9

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Bilinmeyen bunu yazdı:
    -----------------------------

kafanda bitireceksin hocam,

ben de kullandım 1-2 ay,

sen kendini kendi çabalarınla değiştirmezsen isterse ilacın kralı gelsin bir bok olmaz,

sen bu tip sorunları dillendirdikçe ve sorun haline getirdikçe hiç bir şey fayda etmez,

benden sana öğüt..

Ek: Ben her boku denedim hala değişemedim, şu anda yeni yeni bazı şeylerin farkına varıyorum, neysen osun hocam,

dur diyeceksin, amacını belirleyeceksin ve onun gereklerini başta zorlanarak yapsan da daha sonra alışkanlık halinde yapacaksın,

ilaç milaç hikaye, artık ne kadar dikkate alırsın bilemem..

-----------------------------

ben kullanmadım ama aynı şekildeyi ve aynı şekilde düşünüyorum hocam...

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

İlacı almadan önce kendini ders calıscam diye motive ediceksin.. O hap sadece dikkatini arttırıyor.. Okudukca okuyasın geliyor zamanın nasıl gectiğini anlamıyorsun.. Uyutmuyor uykusuz bırakıyor diyorlar, bende tam tersi oldu yatakdan kaldırmıyor..

Bendeki belirtiler; Dikkat arttırıyor, içtağını açıyor, baş ağrısı yapıyor, ilacı bıraktıktan sonra sersemliyor gibisin bunalıma giriyom :S , sinir yapıyor (bundan tam emın değilim), uyutuyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Bak dostum. Önce bir odaklanmak için çabaladığın yolun sana uygun olup olmadığını bir düşün. Çevremde öyle insanlar görüyorum ki kendilerini mutsuz hissettikleri işlerin peşinden koşuyorlar. Kendilerini zorunlu hissediyorlar. HAyat kısa. Eğer düşünüp doğru yolu görebiliyorsan, şu ankini bırak gitsin. Okumalıyım biryerlere gelmeliyim diyorsan, lise her türlü biter. Sen şimdiden sonrasının planlarını yap. Sana ne uygun onu düşün ve yolunu liseden sonrası için çiz. Takıntılı biri olduğun açık. Takıntıların tek ve ufacık bir ayrıntı olduğunu biliyormuydun :) Aynı grip gibi. Solunum yollarına ufacık zerre büyüklüğünde bir toz yerleşir ve seni günlerce hapşurtur. Kolay gelsin :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Bilinmeyen arkadaş iyi demiş. Önceleride kullanıyorum arada bi bu gün ygs sınavına giderkende aldım bi tane ama sen ne kadar içersen iç herşey sende bitiyo

Cagito ergo sum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

hiçbir yan etkisini görmedim ama yemek yedikten sonra içmeye dikkat et aç karına başın dönebiliyor. tok iken yada yemek yerken iç. iştahı arttırıyor gerçekten ama bazılarında arttırmamış.

ve tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir ilaç aynı gün etkisini hissediyorsunuz. kalite.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

samimi konuşayım 1 ay düzenli kullandım bir skim olmadı üstelik her aldığımda 10 dakka sonra midem ekşidi. skerim böyle aşkın ızdırabını. git one a day vitamin al daha iyi

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kullandım. kimse tamamen hayatını değiştireceği garantisini veremez. Aynı şekilde bir bok'a yaramıyor da diyemez. şöyle izah ediyim. eğer tembelliğin/yorgunluğun davranışlarının bir parçası gibi olmuşsa bir boka yaramaz. Ama kalkmaya, mücadele etmeye azimliysen bu ilaç sana koltuk değneği olur.

Toplam Hit: 2832 Toplam Mesaj: 11