Philips - O‘Neill The Stretch Tecrübem
-
Ürünü daha önceki philips kulaklıgımdan memnun oldugum ancak yere düşürdüğümde sağ hoparlörün cızırdamaya başlaması ile sipariş ettim.
Genel olarak Tasarım mükemmel Ses kalitesi iyi Malzeme kalitesi yüksek , Kulaklıgı takıp müzik dinlemye başladığınız da dışarıdan gelen hiç bir sesi durmuyorsunuz direk olarak hepsini izole ediyor ,ve yine kulagınızdayken dışarı pek ses vermiyor (dışarıda kullanım için oldukça uygun )
Otobüste Münübüste Trende Uçakta Vb. Toplu taşıma araçlarında kimseyi rahatsız etmeden kullanabilirsiniz.
3 Önemli ayrıntı var , ürünün sesi biraz kısık çok fazla degil ancak bangır bangır sürekli son ses müzik dinliyorsanız bu sizin için biraz sorun olabilir , DJ kulaklıklarından biraz daha alcak bir desibele sahip ayrıca ilk taktığınızda ses size biraz garip geliyor ama kısa sürede alışıyorsunuz.Diğerine kulak kısımları yuvarlak değil dar ve yüksek olduğu için kulaklarınız çok büyük ise sorun yaşayabilirsiniz , zira en iyi sesi almak için kulağınız ne kadar çok içine girerse okadar iyi bir ses ve izolasyon oluşuyor.
benim için en büyük özelliği daha önceki kulaklıgımı 3 yerinden kırdıgım için kırılmaz oluşu , evde Creative 5.1 Ses kartım ile Dışarda ise Cep telefonuma bağlayıp kullanıyorum bir kaç foto ekliyorum ve merak ettiğiniz bir soru varsa sorunuz bende cevaplarım :)
Fiyat : 85 TL ye vatan dan aldım.

Kendi Çektiğim