folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Philips 109P4"Deki Arıza Veya...

Philips 109P4"Deki Arıza Veya...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ouz
    Ouz's avatar
    Erkek
    Dün aldığı Philips marka 109P4 Brillance model olan monitörde ekranın üst ve alt kısmında yatay iki tane çok hafifde olsa çizgi bulunuyor. Bu çizgi sizce normal mi? Bu çelişkiye teknik elemanın "Abi bu 19 inch monitörlerde ve özellikle flat olanlarında vardır..." demesiyle düştüm. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Eğer bu bir arızaysa o adamın kafasına atacağım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    philips marka kullanmayın arkadaşlar, bende zamanında cd-rw almıştım philips marka hiç kullanmadığım halde 3-4 ay sonra ne cd okuyordu nede cd yazıyordu bende attım kenara öyle duruyor teknosadan almıştım garanti barkodunu söktüğüm içinde garantiden vermediler götürdüğüm teknik servislerde yapamadı...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ouz
    Ouz's avatar
    Erkek
    ya sen bi$ey bilmiyorsun ya da sacmaliyorsun!! nasil philips marka kullanmayin dersin ya? bu kadar millet kullaniyor kalitesinide biliyor, sen 1 urununu kullanmi$sin ve bence tamamen kullanici hatasi senin durumun..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

walla hacım philips e laf ettirmem.. piyasadaki en sağlam ekranlar philipsde..

98 de 15'' ekran aldım daha taş gibi benden sonra ne ekranlar aldılar arkadaşlar vestel hundai  flatcom mudur nedir işte ondan  Samsung falan aldılar adamların kisi nanayı yedi benimkisi daha Koca Yusuf Gibi Ayakta.. :D

oguzun dediği gibi kesilikle kullanıcı hatasından kaynaklanıyor..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    LCD ise bu   :
    eğer sürekli aynı program 1-2 saat açık kalıyorsa programın toolbarının falan izi kalır.( Philips lerde olmaz pek ama.)  start çubuğunun izi kalır. birçok monitorde olur. ozellikle samsunglar çok rezil.  bunlar arıza değil malesef. değişmezlerde sanırım monitoru. yapman gereken monitor boş iken oldukça renkli cicili bizili screen saverlar kullanmak olacaktır. Dikkat et bu çizgiler kalıcı olabilir.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ouz
    Ouz's avatar
    Erkek
    @tagext: benim monitor CRT Flat, bu sanırım tum monitorlerde oluyormu$, senin dedigin olayla bir alakasi yok..
Toplam Hit: 2347 Toplam Mesaj: 6