Philips 2Gb Mp4 Çalar Kaç Lira Eder 2. El
-

elimde bi tane bundan var satmak istedem kaç lira eder.
-
bildiğim kadarıyla bunun aynısını Eminönünde ve Doğubankta 50-55 tl arasında satıyorlar sende o civarlarda satarsın anca ama alan adam 50 ye sattığına göre en fazla senden 40 tl ye alırlar
-
hoca ürünün kendi resimlerini koyarsan alabilirim
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende almayı düşünüyorum 2. el ama istanbulda güvenilir bir yer bulamadım. Yani güvenemiyorum 2. ellere sıfırı da pahalı daha önce doğubanktan ikinci el sony mp 4 aldım bozuldu 2 günde. Adama geri götürdüm o çalışıyordu dedi. Şarj olmuyor. Sizce istanbulda nereden alabilirim varmı bir öneriniz ?
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------bende almayı düşünüyorum 2. el ama istanbulda güvenilir bir yer bulamadım. Yani güvenemiyorum 2. ellere sıfırı da pahalı daha önce doğubanktan ikinci el sony mp 4 aldım bozuldu 2 günde. Adama geri götürdüm o çalışıyordu dedi. Şarj olmuyor. Sizce istanbulda nereden alabilirim varmı bir öneriniz ?
-----------------------------http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=NW-A808/W
bir alt modelini 2gb'Lı olanı 1.5 - 2 ay kullandım.. müthiş bir alet. :)
alıcaksan bundan al hocam ;) -
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------yarın koyayım kardeş hatırlat bana. hangi ildesin sen.
-
manisa
-
Aynısı bende var listede şarkıları seçmek tabiri caizse gavur eziyeti 2 saat aşağı inmiyo.
-
30-40
-
Avira bunu yazdı:
Aynısı bende var listede şarkıları seçmek tabiri caizse gavur eziyeti 2 saat aşağı inmiyo.
-----------------------------şarkı çalma esnasında öyle listeyi dolaşmak çok zor oluyoo.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------şarkı çalma esnasında öyle listeyi dolaşmak çok zor oluyoo.
-----------------------------Philips'e aslında mail çekilse acaba bu sorunu düzeltebilirmi.Ben güncellemelerini yaptım fakat hiçbişey değişmedi.Bide ses sınırlaması varya o uyuz ediyo insanı.