Philips Go Gear MP3 Sorun?
-
Sayın Mürit ve Müride arkadaşlarım Mp3 ü bilgisayara bağlıyorum do not disconnecy yazıyor açma tuşuna basıyorum açılmıyor sorun neyden kaynaklanıyor.Garanti süreside geçen aylarda bitti tamir edilebilirmidir sizce?
-
İşletim Sistemi Uyuşmazlığı Olabilir
Mp3 Çaların Yazılımsal Bi Sorunu Olabilir
Başka Bilgisayarda Dene Gene Olmassa Servise Götür
Yazılımsal Bi Sorun Varsa En İyi Onlar Halleder.. -
firmware update denesene bi
-
firemware'le alakası yok
-
aynı mp3ten arkadasımda vardır satın aldıgında urunun serıal numarası oluyor http://www.turkey.philips.com/index.page adresınden o kodu gırıp urununu legalleştirrisen bulundugun bolgedeki philips teknık servıslerınde urununun her turlu sorununu en az 1 yıl boyunca gıderıyorlar gerekırse yenılıyorlar (ki arkadasın mp3 yenılemişlerdi) onu bır dene derım (:
yazılımla alakalı olmayabılır arıza :/
değeri 70 lira falandı sanırım onların (emin değilim tabe) sen yınede en yakın teknık servıse gotur eger serıal aktıvıtasyonu ıcın gec kalmıssan bıle cok fazla para alacaklarını sanmıyorum (: -
aynı mp3 ten bende aldım 6 ay falan önce pişman oldum. içine şarkı atıyorum göstermiyo bazen de şarkı atarken parametre hatası diyo kırmam yakındır.
-
Arkadaşlar bir keresinde içine su kaçmıştı ondan olabilirmi.Ancak ondan sonra çalışmıştı.
Toplam Hit: 1546 Toplam Mesaj: 7