Philips TAT 1207 Sağ Taraf Ses Az Gelme Öneri Çözüm
-
-
6-7 yıl önce bende philips kulaklık almıştım. Arama geldiği zaman kulağı patlatacak cinsten cızırtı yapıyor ve telefondan bağlanıtıyı kopartmadan düzelmiyordu. 2 defa garantiye verdim sorun yok dediler. 2. alışımda teknik servisin içindeki çöpe parçalayıp attım. O gün bugündür evime philips hiçbir ürün girmez.
-
can498 bunu yazdı
6-7 yıl önce bende philips kulaklık almıştım. Arama geldiği zaman kulağı patlatacak cinsten cızırtı yapıyor ve telefondan bağlanıtıyı kopartmadan düzelmiyordu. 2 defa garantiye verdim sorun yok dediler. 2. alışımda teknik servisin içindeki çöpe parçalayıp attım. O gün bugündür evime philips hiçbir ürün girmez.
atayım mı :)
-
walla ben direk servisin çöpüne atmıştım. Kulaklık konusunda Apple, JBL şuan favori markalarım.
-
Birden fazla ithalatci varsa kendi urunleri olup olmadigina emin olmak istiyor olabilirler, urunu nerden aldin aldigin yer ile iletisime gectin mi hoca?
-
Antikky bunu yazdı
Birden fazla ithalatci varsa kendi urunleri olup olmadigina emin olmak istiyor olabilirler, urunu nerden aldin aldigin yer ile iletisime gectin mi hoca?
Muhtemelen durum bu
-
fatura üstünde ürün seri numarası varsa kulaklıkta da bu numara yazıyorsa ver tüketici hakem heyetine uğraşsın dursunlar :)
-
Aynı yerden bitane daha al onun kutusunu ver ürün gelince iade edersin
-
Servis süreci çok uzun sürüyor iade süresi dolabilir :)