Phmyadmin Sorunu
-
şimdi benim db 3 mb yedek aldım dışarı katardan şidi yeni host satın alınca içeri aktardan aktarma yapamıyorum şöyle diyor=
İçeri aktarmak için veri alınmadı. Ya dosya adı gönderilmedi ya da PHP yapılandırmanız tarafından izin verilen en fazla boyut aşıldı. SSS 1.16'ya bakın
bende açtık hosting şirketine online chatı dedim dediki içeri aktarma yaparken 2 mb en fazla aktarma yapma izniniz vardır dedi dedim napıcam ticked acın ve bize dmnizi yolayın sorumlular yuklesin dedi.Bende deim veritabanı sı alanım ne kadar 1999999999999.mb dediler sınırsız paket satın almıştım başka turlu yapma şekli yokmu bu sql sorgusundan kopyala diyip yapıstır desm cok kasıo pc takılıo nasıl yapabilirim
phpmyadmin surumu = 2.10.0.2
-
db yi 2 ye bölüp öyle atmayı denemelisin.. bunun için piyasada programlar var kolay gelsin..
-
inanamıyorum daha neler öğrencez bakalım dalga geçmeyin ama cidden ilk defa duyuyorum
-
ya googlede aradım yok elinde olan varsa yardımcı olurmu
-
niye dalga geçelim arkadaşım?
çözümü beğenmediysen, sorguları sırayla kopyala yapıştır yaparak sorgulat panelden
öyle oluştur db ni
-
ya bazı abiler burda cok sert yorumlar yapıp eziyolar ondan dolayı dedim bak ben bek phpmyadminden anlamam ancak dedigin gibi oluyorsa yapam.
-
http://www.dmry.net/buyuk-boyuttaki-sql-dosyalarinizi-bolun
bak bu linkte anlatılmış.. altta program da verilmiş. kolay gelsin.