Phmyadmin Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

şimdi benim db 3 mb yedek aldım dışarı katardan şidi yeni host satın alınca içeri aktardan aktarma yapamıyorum şöyle diyor=

İçeri aktarmak için veri alınmadı. Ya dosya adı gönderilmedi ya da PHP yapılandırmanız tarafından izin verilen en fazla boyut aşıldı. SSS 1.16'ya bakın

bende açtık hosting şirketine online chatı dedim dediki içeri aktarma yaparken 2 mb en fazla aktarma yapma izniniz vardır dedi dedim napıcam ticked acın ve bize dmnizi yolayın sorumlular yuklesin dedi.Bende deim veritabanı sı alanım ne kadar 1999999999999.mb dediler  sınırsız paket satın almıştım başka turlu yapma şekli yokmu bu sql sorgusundan kopyala diyip yapıstır desm cok kasıo pc takılıo nasıl yapabilirim

phpmyadmin surumu =  2.10.0.2

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    db yi 2 ye bölüp öyle atmayı denemelisin.. bunun için piyasada programlar var kolay gelsin..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    inanamıyorum daha neler öğrencez bakalım dalga geçmeyin ama cidden ilk defa duyuyorum

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya googlede aradım yok elinde olan varsa yardımcı olurmu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

niye dalga geçelim arkadaşım?

çözümü beğenmediysen, sorguları sırayla kopyala yapıştır yaparak sorgulat panelden

öyle oluştur db ni 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya bazı abiler burda cok sert yorumlar yapıp eziyolar ondan dolayı dedim bak ben bek phpmyadminden anlamam ancak dedigin gibi oluyorsa yapam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

http://www.dmry.net/buyuk-boyuttaki-sql-dosyalarinizi-bolun

bak bu linkte anlatılmış.. altta program da verilmiş. kolay gelsin. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 1667 Toplam Mesaj: 7