Phone Phreaking
-
Arkadaşlar elinizdde phone phreaking (yane telefon sistemlerini hackleme diye türkçeye çevrilebilir heralde) ile ingilizce yada türkçe döküman t-yada döküman bulabilceğim bir site ismir varmı ? Gugıl felan dmeyin denedim ama arama özürlüyüm. Yardım edin pls.
-
Zaten yaklaşık 8 senedir pc kullanıyorum. Experi olmasamda Şuanda Vbasic ve Asp programlama dillerinde gelişöeye çalışıyorum. Elektroniğe olan ilgimden dolayı telefon sistemlerinde az çok bilgim olduğundan dökümanları anlayabilceğimi düşündüm. İlk bahsettiğin terimlere gelince zaten pc ullanmakta olduğumdan protokellerden tcp/ip den biraz çakıyorum oda çok deyil normal bir pc kullanıcısndan biraz falza. Dediğin gibi deniycem ama şuanda geliştrimek içinde telefonla ilgili dökümana ihtiyacım var. İlgine sağol
-
zumsuk arkadaşıma katılmakla birlikte şunu da ekleyeyim,tüm büyük hackerler telefon sistemlerini hack etmişlerdir :)
Şu siteyi iyi incelersen telefon sistemlerinin alt yapılarını falan bulabilirsin.Yararlı şeyler öğreneceğine eminim
http://www.ozmena.com/ -
zumso adam ne soruyo sen kaç paragrafla yanıt verion =) ayrıca gugıl arama özürlü olsan bile bişeler buldurtur beah :)
-
Benim büyük hacker olmak gibi bi hayalim yok. Yada ben heryere girerim benden bişey saklıyamsınızz sizin babanızım şeklinde bi egomu tatmin etmeye çalışmıyorum. Sadece telefon sistemlerini azbuçk öğrenmek istedim :D
-
Beni bir yerde kast ediyorsan alaycı bir şekilde o kelimeleri söylemedim. Sadece büyük hackerlar telefon sistemlerini hack etmişlerdir dedim,dergide okumuştum,büyük hackerların hayatını öyle yazıyordu ekleyeyim dedim.Yanlış anladıysan kusura bakma. Ama öğrenmen iyi birşey,büyük hacker olmak gibi bir hayalin varsa o da güzel,önemli olan birşeyler öğrenmek,öğrenmeye çalışmak ve kendini geliştirmek,bundan iyi hackerlık olur mu :)
Devam et öğrenmeye,takıldığın yerler olursa sorarsın yine,elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışırız...... -
Ertan;
O şekilde sylemediğini biliyorum maksat gıcıklık olsun :P Tabiki öörencem. Burda bööle murid ler olduktan sonra en lamer insan bile exper olarak ayrılır burdan :D -
Gavurların Kevin Mitnicki Varsa
Sizinde ALacakaranlığınız var :)) Herkımki ederse şu dünyada yıl başını baş tacı ahirette götüne girer süslediği çam ağacı -
Hadi dil kısıtlamasını geçtim. bulabilirseniz Moğolca arapça italyanca latince bütn diller isterseniz bulduununz dökümanın dilini dünyada bi kişi bilio olsn siz döküman bulun yeter. ( abartımmı ne ??? )
-
olur neden olmasın ? bilginin hertürlüsü yaralıdır. ondanda bişeyler öğrenmeye çalışırım.
Toplam Hit: 1853 Toplam Mesaj: 10