Phone Phreaking

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elinizdde phone phreaking (yane telefon sistemlerini hackleme diye türkçeye çevrilebilir heralde) ile ingilizce yada türkçe döküman t-yada döküman bulabilceğim bir site ismir varmı ? Gugıl felan dmeyin denedim ama arama özürlüyüm. Yardım edin pls.

hadi ordan seksi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Zaten yaklaşık 8 senedir pc kullanıyorum. Experi olmasamda Şuanda Vbasic ve Asp programlama dillerinde gelişöeye çalışıyorum. Elektroniğe olan ilgimden dolayı telefon sistemlerinde az çok bilgim olduğundan dökümanları anlayabilceğimi düşündüm. İlk bahsettiğin terimlere gelince zaten pc ullanmakta olduğumdan protokellerden tcp/ip den biraz çakıyorum oda çok deyil normal bir pc kullanıcısndan biraz falza. Dediğin gibi deniycem ama şuanda geliştrimek içinde telefonla ilgili dökümana ihtiyacım var. İlgine sağol

hadi ordan seksi!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    zumsuk arkadaşıma katılmakla birlikte şunu da ekleyeyim,tüm büyük hackerler telefon sistemlerini hack etmişlerdir :)

Şu siteyi iyi incelersen telefon sistemlerinin alt yapılarını falan bulabilirsin.Yararlı şeyler öğreneceğine eminim

http://www.ozmena.com/

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    zumso adam ne soruyo sen kaç paragrafla yanıt verion =) ayrıca gugıl arama özürlü olsan bile bişeler buldurtur beah :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Benim büyük hacker olmak gibi bi hayalim yok. Yada ben heryere girerim benden bişey saklıyamsınızz sizin babanızım şeklinde bi egomu tatmin etmeye çalışmıyorum. Sadece telefon sistemlerini azbuçk öğrenmek istedim :D

hadi ordan seksi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Beni bir yerde kast ediyorsan alaycı bir şekilde o kelimeleri söylemedim. Sadece büyük hackerlar telefon sistemlerini hack etmişlerdir dedim,dergide okumuştum,büyük hackerların hayatını öyle yazıyordu ekleyeyim dedim.Yanlış anladıysan kusura bakma. Ama öğrenmen iyi birşey,büyük hacker olmak gibi bir hayalin varsa o da güzel,önemli olan birşeyler öğrenmek,öğrenmeye çalışmak ve kendini geliştirmek,bundan iyi hackerlık olur mu :)

Devam et öğrenmeye,takıldığın yerler olursa sorarsın yine,elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışırız......

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Ertan;
    O şekilde sylemediğini biliyorum maksat gıcıklık olsun :P Tabiki öörencem. Burda bööle murid ler olduktan sonra en lamer insan bile exper olarak ayrılır burdan :D

hadi ordan seksi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Gavurların Kevin Mitnicki Varsa

Sizinde ALacakaranlığınız var :)) Herkımki ederse şu dünyada yıl başını baş tacı ahirette götüne girer süslediği çam ağacı

eskilerden kim kaldı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Hadi dil kısıtlamasını geçtim. bulabilirseniz Moğolca arapça italyanca latince bütn diller isterseniz bulduununz dökümanın dilini dünyada bi kişi bilio olsn siz döküman bulun yeter. ( abartımmı ne ??? )

hadi ordan seksi!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    olur neden olmasın ? bilginin hertürlüsü yaralıdır. ondanda bişeyler öğrenmeye çalışırım.

hadi ordan seksi!
Toplam Hit: 1853 Toplam Mesaj: 10