Photoshop Bilen Ucreti
-
Arkadaslar benim bir arkadasımın photoshopta bir işi var yardımcı olabilecekler kendisine ulassın Ücretlidir. Ücreti ve konuyu onunla konusursanız iyi olur ben sadece konuyu actım.
İş detayı arkadas bazı gercek resimlerde değisikli istiyor. Var olan resimlerdeki tabela yada tv ekranlarının içindeki kısımların değişmesini.
Ücret resim basina 5 tl.
İstanbul küçükcekmece civarinda birisi olursa işi kolaylasır diyor. Yoksa arkadasın işi tam anlatmasi vs hep havada kalacaktır. Bilginize.
Lutfen kendisiyle iletisime geciniz.
scarletbeard tarafından 10/Eki/16 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
En azindan ufak bi ayrinti ufak bi ayrintiyi bize cok gormeyin
-
ayhun bunu yazdı
En azindan ufak bi ayrinti ufak bi ayrintiyi bize cok gormeyin
-
Mail adresinin sahibi Küçükçekmece'de oturuyormuş, yanyana çalışacağı birini arıyor daha sağlıklı olacağını düşündüğünden.
Konuyu da mailde şöyle açıkladı;
Thy de suan kullanilan sabit duran LCD monitorler var onlarin fotolarini cektim ve o ekranlarda sabit yazi duruyor o ekranlarin icine baska yazilar yazacagiz yani foto sabit duracak ekranlarin ici degisecek.
Fiyat olarak da 20 fotoğraf için fotoğraf başına 5 TL diyor.
İlgilenen var ise iletişime geçsin.
-
Bizde adama "4000 tl'ye yaparım" diye mesaj atalım, havale yapsın direk :)
edit: daha işin ne olduğu belli değilken yazdım, işin ne olduğu açıklanınca mesajın bir esprisi kalmadı :(
NoktaliVirgul tarafından 10/Eki/16 17:45 tarihinde düzenlenmiştir -
20 tane fotoğrafa foto başı 5 tl verecekmiş ama günlük mü haftalık mı yoksa aylık mı 20 foto bişi söylemedi sormama rağmen. Ve yanında olmamız lazımmış.