folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshop Çalışmamla İlgili Yardım

Photoshop Çalışmamla İlgili Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

arkadaşlar bi abim dükkanının bir duvarını gelmiş geçmiş türk düşünürlerini ve tarihmizi etkileyen ünlü isimlerin bulunduğu kısa kısa hakkında bilgi veren ve bilinen çizim yada fotografının olduğu bi tasarım yaparak kullanmak istiyo bana danıştı photoshopda bi şeyler yaparız dedim ama olmuşken güzel bi şey olsun diye düşündüm

20x25 er çalışayım diyorum daha sonra bunlar metrelikde toplarım duvara rahat bi 4 5 tane çerçevesiyle metrelik asılır konu hakkında önerilerde bulunursunuz diye size danışayım dedim birde arka fonlarında kullanılabilecek güzel fonlar olan arkadaşlar paylaşabilirlerse o fonları hayır duayı eksik etmeyiz :)

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

senin parayla yaptığın şey konusunda başkası neden sana bedavaya yardım etsin ki?

hayır işiyse başka tabi

om mani padme hum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

senin parayla yaptığın şey konusunda başkası neden sana bedavaya yardım etsin ki?

hayır işiyse başka tabi

parayla yapılacak bi iş olsa alın yapın parasınıda alın derim hacı niye burda milletin üzerinden para kazanmaya çalışayım. tamamen hayır işidir ben tasaryayıp vericem adama baskısını filan o halledicek 

adam ufak çaplı bi çay ocağına sahip ama gelin görün ki o kadar bilgiye tarihe meraklı ki ve hani hayatımda örnek aldığım bi insan diyeyim düşünce yapısyla olsun hal ve hareketleriyle olsun yani basit bir çay ocağına bu işi yapmak isteyen bi insan gerisini siz anlayın 

captain tarafından 04/Ara/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
Toplam Hit: 739 Toplam Mesaj: 3