Photoshop Çalışmamla İlgili Yardım
-
arkadaşlar bi abim dükkanının bir duvarını gelmiş geçmiş türk düşünürlerini ve tarihmizi etkileyen ünlü isimlerin bulunduğu kısa kısa hakkında bilgi veren ve bilinen çizim yada fotografının olduğu bi tasarım yaparak kullanmak istiyo bana danıştı photoshopda bi şeyler yaparız dedim ama olmuşken güzel bi şey olsun diye düşündüm
20x25 er çalışayım diyorum daha sonra bunlar metrelikde toplarım duvara rahat bi 4 5 tane çerçevesiyle metrelik asılır konu hakkında önerilerde bulunursunuz diye size danışayım dedim birde arka fonlarında kullanılabilecek güzel fonlar olan arkadaşlar paylaşabilirlerse o fonları hayır duayı eksik etmeyiz :)
-
senin parayla yaptığın şey konusunda başkası neden sana bedavaya yardım etsin ki?
hayır işiyse başka tabi
-
Bonibon bunu yazdı
senin parayla yaptığın şey konusunda başkası neden sana bedavaya yardım etsin ki?
hayır işiyse başka tabi
parayla yapılacak bi iş olsa alın yapın parasınıda alın derim hacı niye burda milletin üzerinden para kazanmaya çalışayım. tamamen hayır işidir ben tasaryayıp vericem adama baskısını filan o halledicek
adam ufak çaplı bi çay ocağına sahip ama gelin görün ki o kadar bilgiye tarihe meraklı ki ve hani hayatımda örnek aldığım bi insan diyeyim düşünce yapısyla olsun hal ve hareketleriyle olsun yani basit bir çay ocağına bu işi yapmak isteyen bi insan gerisini siz anlayın
captain tarafından 04/Ara/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir