Photoshop Canvas‘A Manual Ayar?
-
Merhaba arkadaşlar,
Photoshopta canvas boyutunu değer girmeden elle tutup çekme şeklinde nasıl değiştirebiliriz?
-
ctrl + t ile transformdan shifte basılı tutarak nesneyi kücülteceksin sonrada kropla sayfayı keseceksin küçülteceksin yani
-
ArduouS bunu yazdı
ctrl + t ile transformdan shifte basılı tutarak nesneyi kücülteceksin sonrada kropla sayfayı keseceksin küçülteceksin yani
Pek anlamadım hocam ctrl+t yapınca bir şey çıkmıyor. Nesneleri falan değil direk çalışma alanını manual daraltmak istiyorum.
-
Fatih bunu yazdıArduouS bunu yazdı
Pek anlamadım hocam ctrl+t yapınca bir şey çıkmıyor. Nesneleri falan değil direk çalışma alanını manual daraltmak istiyorum.
abicim dediğim yöntemle oluyor
-
ArduouS bunu yazdıFatih bunu yazdıArduouS bunu yazdı
abicim dediğim yöntemle oluyor
ctrl+t yapıyorum ama transform gelmiyor menülerde nereden giriyoruz transforma?
-
manuel canvas ayarını anca cropla yaparsın.
-
MiLK bunu yazdı
+1
-
MiLK bunu yazdı
hacı abim ben ne demişim :)
-
teşekkürler arkadaşlar adobe öyle uygun görmüşse yapacak bir şey yok :)
-
ArduouS bunu yazdıMiLK bunu yazdı
hacı abim ben ne demişim :)
valla ben ctrl T leri görünce direkt adamın soruyu çözmemişler diye yapıştırdım :)